Beograd-Pariz za 69 evra 1Foto: beg.aero

Francuska aviokompanija ASL Airlines France uspostaviće od 24. juna 2019. direktnu avio-liniju Pariz-Beograd sa dva leta nedeljno, uz cenu od 69 evra i mogućnost fleksibilnih tarifa prilagođenih potrebama putnika, saopšteno je danas povodom prvog predstavljanja ove kompanmije u Srbiji.

Linija će biti sezonska i trajaće do 5. septembra 2019. godine, a poletanja su ponedeljkom i četvrtkom.

Polasci iz Pariza sa aerodroma Šarl de Gol su u 18:20 časova, sletanje u Beograd u 20:40, a povratak iste večeri iz Beograda u 21:40 sa sletanjem u Pariz pet minuta posle ponoći.

Generalni direktor Žan-Fransoa Dominiak danas je, predstavljajuči kompaniju po prvi put javnosti u Srbiji, rekao da su letove planirali usred letnje sezonem „kada je potražnja na vrhuncu“.

Na taj način, kako je rekao Dominiak, želimo da odgovorimo na potrebe srpske zajednice u regionu Pariza, ali i da povećamo turističku i poslovnu razmenu između naše dve zemlje.

Suština našeg posla je održavanje ekonomskih, kulturnih i turističkih veza zbog čega smo osmislili slogan „Avioni za narod“, rekao je Dominiak.

Osnovna ponuda aviokompanije ASL Airlines France, tokom udarne letnje sezone, uz cenu karte u jednom smeru iz Beograda od 69 evra omogućiće putnicima da po svojim željama izaberu nivo, kvalitet i komfor, saopštila je kompanija.

Avioni Boeing 737-700 sa 147 sedišta u ekonomskoj klasi sletaće i poletati sa Terminala 3 najvećeg pariskog aerodroma, saobraćajno umreženog sa gradskim prevozom i drumskim saobraćajnicama francuske prestonice.

Cena karte od 69 evra za polaske iz Beograda uključuje sve pripadajuće takse, 10 kilograma ručnog prtljaga, mogućnost onlajn izbora sedišta posredstvom sajte www.aslairlines.fr i zabavni sistem u kabini tokom leta koji će trajati oko 2,20 minuta.

Komopnaija je najavila i mogućnot fleksibilnih tarifa prema posebnim potrebama putnika, za porodične posete, odlazak na odmor i poslovna putovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari