Foto: Car go

Akcijom nelegalnog oduzimanja vozila rukovodio je šef taksi kartela Aleksandar Bjelić, koji se nalazio na licu mesta i koji je i uslikan, a cela akcija trajala je veoma kratko, pa članovi Udruženja nisu uspeli da zaustave Parking servis u oduzimanju vozila, navodi u svom saopštenju kompanija Car go.

Hajka ne prestaje. Ovo je četvrti put da nelegalno oduzimaju vozilo članu Udruženja. Kakva se poruka šalje građanima ovakvim protivzakonitim akcijama“, upitao je Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana „Car Go“.

On je dodao da „Car Go neće stati sa radom, već će stati na put taksi mafiji i kartelima koji pljačkaju građane godinama“.

Oni podsećaju da su 26. februara članovi Udruženja „Car Go“ uz podršku okupljenih građana sprečili komunalnu policiju da nelegalno oduzmu vozilo jednom od članova, kada su blokirali Dunavsku ulicu na Dorćolu.

Ranije danas kompanija Car Go Technologies i Udruženje građana „Car Go“ predali su dopis Republičkom javnom tužilaštvu povodom pritisaka koje ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović vrši na različite državne organe u cilju nelegalnog gašenja njihovog rada.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture nikada nije vodilo, niti će voditi bilo kakvu kampanju protiv bilo kog privrednog društva, saopšteno je iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture a povodom „iznetih neistinitih tvrdnji o navodnim pritiscima Ministarstva na kompaniju Car go“.

Povezani tekstovi