Gazprom kartice za gorivo obezbeđuju mnoge pogodnosti 1

Prednosti Gazprom kartice za gorivo koja obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti prilikom kupovine goriva, robe i sluga na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, biće predstavljene na Beogradskom sajmu automobila, piše u saopštenju za medije.

Svi zainteresovani posetioci moći će za vreme trajanja sajma na štandu kompanije „Auto Čačak“, u hali 1, da se upoznaju sa mnogobrojnim prednostima NIS-ove korporativne kartice koja po svojim karakteristikama odgovara najvišim evropskim standardima za usluge bezgotovinskog plaćanja, ističe se u saopštenju.

Kako se saopštava Gazprom kartica za gorivo namenjena je koprorativnim klijentima, a osim pogodnosti bezgotovinskog plaćanja goriva, robe široke potrošnje i usluga na svim malopordajnim objektima NIS-a, omogućava jednostavno, brzo i sigurno plaćanje u skladu sa postojećim potrebama i uz maksimalnu optimizaciju troškova korisnika.  Prednosti korišćenja NIS-ove korporativne kartice uključuju između ostalog i mogućnost odloženog plaćanja, praćenja troškova putem onlajn aplikacije, kao i korišćenja usluge ličnog menadžera.

Kompanija NIS obezbedila je za vreme trajanja sajma i posebne pogodnosti, u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom „Auto Čačak“. Kupovinom prvih pet automobila marke Škoda za potrebe firme do 30. aprila ove godine,  NIS je obezbedio  poklon-GAZPROM karticu za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara, kao i besplatne licence za asistenciju na putu.

Gazprom kartica nove generacije koristi se na svim Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama za kupovinu goriva, širokog spektra proizvoda dodatnog asortimana, a pored Srbije,  usluga upotrebe Gazprom kartice za gorivo dostupna je i u zemljama regiona – Rumuniji, Bugarskoj i  Bosni i Hercegovini, naglašava se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari