Kako poslovati sa Japanom 1Foto:PKS logo

Seminar „Kako poslovati sa Japanom-uvod u KAIZEN™ pristup“ biće održan 10. septembra u Privrednoj komori Srbije.

Na ovom jednodnevnom skupu učesnici će imati priliku da se bliže upoznaju sa japanskom poslovnom kulturom, osnovama japanske poslovne filozofije KAIZEN™ i da sami identifikuju oblasti u kojima tu poslovnu praksu mogu da primene.

Prijava za seminar je obavezna i moguća do 5. septembra u 17 časova, na mejl [email protected] ili [email protected], pri čemu će učešće biti naknadno potvrđeno u skladu sa raspoloživim brojem mesta.

Organizatori seminara su Japanska Poslovna Alijansa u Srbiji (JPAS) i Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Privredna komora Srbije, u saradnji sa Kaizen institutom i Japanskom organizacijom za spoljnu trgovinu (JETRO). Učešće je besplatno, a broj mesta je ograničen.

JPAS osnovana je na inicijativu japanskih kompanija koje već posluju u našoj zemlji, a uz podršku Ambasade Japana u Beogradu. Cilj ovog poslovnog udruženja je unapređenje saradnje između Japana i Srbije, pre svega kroz razvoj privrednih i kulturnih odnosa dve zemlje. Seminar predstavlja i svojevrsni uvod u Drugi KAIZEN™ kongres u Srbiji, koji će biti održan 24. i 25. septembra u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari