Mali potpisao ugovor sa dobitnikom stana u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi 2020 1Foto: BETAPHOTO/ VLADA SRBIJE SLOBODAN MILJEVIC

Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su danas ugovor sa dobitnikom stana u naselju Zemunske kapije u nagradnoj igri „Uzimi račun i pobedi 2020“ Branislavom Stolićem.

Porodica Stolić iz Prizrena 21 godinu živi u naselju Resnik kao podstanar.

„Porodici Stolić želim puno lepih trenutaka u ovom stanu i želim da vam zahvalim što ste učestovali u nagradnoj igri. Gradjanima Srbije želim da poručim de je važno uzimati fiskalni račun, i to ne samo zbog nagradne igre, već i zbog toga što uzimanjem računa gradimo lepšu i bolju Srbiju“, rekao Mali.

Ministar je ukazao na značaj uzimanja fiskalnih računa i naveo da se novcem koji se tim putem sliva u budžet finansiraju važni projekti za državu, ali i pomaže penzionerima sa isplatom od 5.000 dinara, nabavljaju vakcine, grade kovid bolnice.

„Svaki put kada ne uzmete fiskalni račun, varate ne samo državu, nego, na kraju krajeva i sebe. To je cilj ove nagradne igre i zato ponavljam i apelujem na gradjane, nemojte da, kada ne bude nagradne igre, svi odmah zaboravimo i prestanemo da uzimamo fiskalne račine, to treba da bude deo naše svesti jer, uzimanjem računa, dajemo primer lepše i uredjene Srbije“, kazao je Mali i napomenuo da se nagradna igra nastavlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari