Predsednik Si end Si grupe Vojin Đorđević izjavio je da nema nameru da proda tu kompaniju ili pojedina preduzeća i da su ponuđena strateška partnerstva moguć, ali ne i jedini način za nastavak poslovanja. „Zvaničan stav je da cela Si end Si grupacija nije na prodaju, kao i da pojedinačne kompanije u okviru grupe nisu na prodaju kao celine“, naveo je Đorđević u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Predsednik Si end Si grupe Vojin Đorđević izjavio je da nema nameru da proda tu kompaniju ili pojedina preduzeća i da su ponuđena strateška partnerstva moguć, ali ne i jedini način za nastavak poslovanja. „Zvaničan stav je da cela Si end Si grupacija nije na prodaju, kao i da pojedinačne kompanije u okviru grupe nisu na prodaju kao celine“, naveo je Đorđević u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima. On je naglasio da je mogućnost da Si end Si grupa nađe strateške partnere podjednako realna kao i opcija da se nastavi razvoj isključivo na resursima kompanije.
– Želimo da kroz kvalitetno partnerstvo, koje podrazumeva ne samo novac već i kontakte i znanje, proširimo potencijale za razvoj kompanije, očuvanje brendova i plasman na strana tržišta – kazao je Đorđević i dodao da su problemi Si end Si grupe minimalni u poređenju sa potencijalom i dinamičnim razvojem proizvoda koje je stvorila ta kompanija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari