Otvoren Međunarodni sajam građevinarstva u Beogradu 1Beogradski sajam Foto: Wikipedia

Na Beogradskom sajmu danas je otvoren Međunarodni sajam građevinarstva, koji će pod sloganom „Gradimo budućnost sada“, do 20. aprila ugostiti više od 600 izlagača iz 27 zemalja.

Manifestacija obuhvata sve segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Kompanije iz oblasti građevinarstva su predstavile svoje proizvode i usluge u šest hala Beogradskog sajma, kao i na otvorenom prostoru.

Izlagački program obuhvatio je inženjering, rekonstrukciju, mašine za obradu stakla, mašine za obradu profila za stolariju, najmoderniju građevinsku mehanizaciju, kompjuterske softvere u građevinarstvu i arhitekturi, mašine i uredjaje za industriju građevinskih materijala, najnovije materijale, uređaje za klimatizaciju i grejanje, montažne objekte.

Na 45. Sajmu građevinarstva predstavile su se kompanija koje posluju u oblasti građevinarstva, agencija za nekretnine i arhitektonskih biroa, a biće predstavljeni i investicioni projekti koji su šansa za domaće i regionalne građevinare.

Učesnici i poslovni posetioci sajma moći će da koriste B2B poslovni portal, sa ciljem međusobnog umrežavanja.

Nacionalne izložbe imaju Turska, Kina, Češka, Mađarska, Austrija i Rumunija.

Posetioci će u okviru manifestacije moći da posete i 11. Međunarodni sajam kamena i prateće industrije STONEEXPO SERBIA.

Pokrovitelj Sajma gradjevinarstva je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari