Priznanje NALED uredniku ekonomije u Danasu Aleksandru Miloševiću 1

Uredniku ekonomske rubrike u dnevnom listu Danas Aleksandru Miloševiću uručeno je danas priznanje Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) za kvalitetno izveštavanje javnosti o merama i inicijativama za unapređenje poslovnog okruženja i prevazilaženje krize izazvane pandemijom kovid-19.

„Sa više od 160 objava Danas jedan je od medija koji je najviše pratio aktivnosti NALED-a tokom prošle godine i podržao inicijative koje su dolazile iz privrede. Tokom najizazovnijih meseci u jeku pandemije ovaj dnevni list pokazao je najveću otvorenost za predloge Naleda o podršci privredi i promovisao dobročinstvo i solidarnost društveno odgovornih kompanija sa ugroženim lokalnim zajednicama“, istaknuto je prilikom dodele priznanja Miloševiću.

Među dobitnicima tradicionalnih priznanja NALED je Ilija Cerović, v.d. direktora Televizije Beograd i glavni i odgovorni urednik obrazovno-naučnog programa RTS-a, za organizaciju emitovanja onlajn nastave u izuzetno kratkim rokovima i saradnju s NALED-om na sprovođenju nacionalnog konkursa „Magija je u rukama nastavnika“.

Specijalna priznanja NALED je dodelio državnoj sekretarki u Ministarstvu finansija Slavici Savičić, direktoru Kancelarije za IT i eUpravu Mihailu Jovanoviću, zatim Goranu Stamenkoviću, pomoćniku ministra zdravlja, Milanu Pašiću, pomoćniku ministra prosvete, Danijelu Nikoliću, pomoćniku generalnog sekretara Vlade i Stefanu Badži, savetniku u kabinetu premijerke.

NALED je tradicionalno dodelio posebna priznanja tokom predstavljanja „Sive knjige“ u kojoj su preporuke za bolje uslove uslove poslovanja u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari