Rekordno interesovanje za "Kopaonik biznis forum" 1Foto: Promo

Tokom četiri dana trajanja Foruma, od 3. do 6.marta, u hotelu Grand na Kopaoniku, biće održano 27 panela, šest specijalnih događaja i tri plenarne sesije.

„Sve je spremno za ovogodišnji Kopaonik biznis forum. Tokom četiri dana nastojaćemo da pružimo odgovore na nekoliko pitanja, a ključno će biti kako postići robusni rast u narednom periodu i obezbediti bržu konvergenciju sa prosečnim standardom Evropske unije. Ove godine imaćemo veliki broj učesnika iz regiona, pored makedonskih privrednika, učestvovaće i delegacije iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske, a želja je da ostvarimo cilj da Forum i dalje bude najvažniji regionalni događaj u godini“, kaže Aleksandar Vlahović, predsednik Saveza ekonomista Srbije i predsednik Programskog odbora KBF-a.

Specijalni gost 26. Kopaonik biznis foruma biće Geri Džejkobs, predsednik Svetske akademije nauke i umetnosti, koji će prvog dana Foruma održati specijalno predavanje. Centralna tema Foruma biće „Srbija deset godina posle velike recesije: snažan rast kao imperativ“.