Foto: NIS

Svaka transakcija obavljena od 15. marta do 15. aprila Mastercard platnom karticom prilikom kupovine goriva ili drugih proizvoda na nekom od maloprodajnih objekata kompanije NIS u iznosu od najmanje 4000 dinara, donosi potrošačima jedno od mnogobrojnih iznenađenja, a bogat fond nagrada koje su za ovu priliku pripremile NIS i Mastercard sadrži, između ostalog, 20 ulaznica za polufinalnu utakmicu u okviru UEFA Champions League, kao i 4 karte za finale ovog najprestižnijeg fudbalskog klupskog takmičenja, koje će se održati 1. juna u Madridu.

Osim jedinstvene prilike da uživo prate fudbalski spektakl godine, potrošače na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama uz Mastercard platnu karticu očekuju i drugi vredni pokloni iz bogatog dopunskog asortimana proizvoda kompanije NIS.

Mastercard u sklopu svog sponzorstva UEFA Champions League svojim korisnicima, a klijentima NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica i ove godine tradicionalno, pruža priliku da dožive neprocenjivo iskustvo i postanu deo istorije dajući im mogućnost da osvoje jednu od 20 ulaznica za polufinalnu ili jednu od 4 karte za finalnu utakmicu na najvećoj fudbalskoj senzaciji godine.

PROMO TEKST

Povezani tekstovi