Sajam zapošljavanja 2. marta u Rakovici 1Foto: Pixabay / FotografieLink

Služba Rakovica beogradske Filijale NSZ, Gradska opština Rakovica i Opšte udruženje privatnih poslodavaca Rakovice organizuju Sajam zapošljavanja u subotu 2. marta 2019. godine, od 10 do 15 sati, u zgradi Opštine Rakovica, u ulici Miška Kranjca br.12.

Kako su saopštili organizatori, ponudu slobodnih poslova na sajmu u Rakovici predstaviće 36 firmi iz Beograda, kojima je potrebno preko 700 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija.

Traže se vulkanizeri, automehaničari, autodijagnostičari, autoelektričari, farbari, autolimari, trgovci, prodavci.

Potrebni su i pomoćni radnici, vozači, magacioneri, kuvari, konobari, šankeri, pekari, stolari, bravari, “cnc“ operateri, roštilj majstori, instruktori vožnje, radnici obezbeđenja, komercijaliste, poslovni sekretari, električari, elektortehničari, elektromonteri…

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja u 2019. godini, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari