Stefanović najavio nastavak stambenog zbrinjavanja pripadnika vojske 1Ilustracija Foto: MOD (Arhiva)

Ministar odbrane Nebojša Stefanović uručio je danas ključeve stanova aktivnim i penzionisanim pripadnicima vojske i udovicama preminulih pripadnika i najavio nastavak stambenog zbrinjavanja.

„Pored velikog projekta državne stanogradnje, kojim je svim pripadnicima snaga bezbednosti omogućeno da kupe stanove po znatno povoljnijim cenama od tržišnih, mi ćemo nastaviti da rešavamo i stambena pitanja za veliki broj ljudi koji na to imaju pravo. Oni su se borili za ovu zemlju, ceo život posvetili službi u vojsci i na častan način otišli u penziju ili se i danas nalaze u redovima vojske, a potrebno je da se njihovo stambeno pitanje reši“, rekao je Stefanović.

Kako se navodi, on je podelio ključeve za 24 stana i dodao da je važno pokazati solidarnost prema ljudima koji su u vojsci proveli život koji nije bio lak, „braneći slobodu našeg naroda“.

„Potrudićemo se da pokažemo da to cenimo i pokušaćemo da se još više borimo i za one kolege koje to do sad nisu ostvarile, da i oni reše svoja stambena pitanja, jer je krov nad glavom važan za njih i njihove porodice“, poručio je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari