"Uzmi račun i pobedi" – dobitnik stana iz Arilja 1Foto: RTS

U drugom izvlačenju u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ stan u beogradskom naselju Braće Jerković dobio je Uroš Protić iz Arilja.

Izvučeno je 12 dobitnika automobila „fijat 500l“ kao i po 10 dobitnika vaučera „Tehnomanije“ i „Gomeksa“ u iznosu od 60.000 dinara.

Dobitnici automobila „fijat 500l su: Stana Profirović, Milica Paunović, Margit Matatić, Vesna Cvetkovski, Nebojša Mirković, Nevenka Lazić, Jovan Pejičić, Roksanda Armankarević, Ružica Velemirov, Darko Cvetanović, Beba Đorđević, Živa Bogaroški. 

Vaučere „Tehnomanije“ u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Zoran Milić, Radmila Đurđević, Gojko Spasojević, LJiljana Veselinov, Zvonimir Volaj, Željko V. Kovačević, Stefan Đokić, Stevan Rašić, Milan Jakovljević, Marijana Stevanović. 

Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera „Gomeksa“ u vrednosti od 60.000 dinara: Borka Đekić, Dragica Maćešić, Vlastimir Živić, Marko Stević, Tatjana Živković, Suzana Vasić, Anđel Mihajlović, Radojka Probulović, Ranko Kipić, Miroslav Kandić.  

Izvlačenje je nadzirala petočlana Komisija nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. U drugom izvlačenju učestvovali su fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 9. marta 2018. kao i koverte poslate za prvo izvlačenje.

Spisak dobitnika biće objavljen u roku od tri dana u listu „Politika“ kao i na sajtovima Vlade, nagradne igre „Uzmi računi pobedi“ i RTS-a.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2018“ deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari