Vreme za rezervaciju letovanja - Sajamski popusti u Sabra Travel 1Foto: Promo

Deset dana u Pefkohoriju od 65, a odmor na uzbudljivom Tasosu i prelepoj Lefkadi za svega 100 evra. U aprilu? Ne, već u sezoni.

Ovo je samo deo odlične ponude koju je agencija Sabra Travel pripremila za leto 2018. godine, a specijalno za Sajam turizma u Beogradu.

Oni koji sa sigurnošću mogu odrediti vreme svog letovanja, ne bi trebalo da propuste vrtoglave sajamske popuste u Sabri. Specijalna ponuda obuhvata popust od čak 25 posto za letnje aranžmane u Grčkoj, ubedljivo najveći izbor destinacija, kao i olakšice pri plaćanju – online, čekovima građana, veliki broj rata i administrativnu zabranu.

Ova agencija, kao posebno atraktivne, izdvojila je prave turističke dragulje, grčka ostrva Skiatos i Skopelos, a koja su takođe, obuhvaćena velikim popustom. Pored velikog izbora apartmanskog i hotelskog smeštaja u Grčkoj, Sabra se može pohvaliti, verovatno, najkompletnijom ponudom aranžmana u Italiji, Turskoj, Španiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Letovanje u Srbiji upotpunjeno je nekim od najluksuznijih spa i welnes centara, kao i najboljim domaćim banjama.

Čak ni najprobirljiviji putnici neće ostati ravnodušni na krstarenja Karibima i Pacifikom, koji se nalaze u posebnoj ponudi Sabre. Pred avanturistima i ljubiteljima egzotike su slatke muke. Mogu da biraju između Tajlanda, Maldiva, Sejšela, Kube, Balija…

Poštujući vreme svojih klijenata, Sabra je rešila da olakša formalnosti oko rezervacije i uplate aranžmana.

Za rezervaciju željenog putovanja nije neophodna poseta Sajmu, pa čak ni samoj agenciji. Od skoro, u Sabri je moguće rezervisati i platiti aranžman bez odlaska u prostorije agencije. Ugovor o putovanju se ispunjava online, a plaćanje je moguće izvršiti putem kartice na račun agencije. Putovanje iz snova sada je dostupno uz svega nekoliko klikova.

Ostaje da izaberete svoj odmor iz snova i već danas ga rezervišete po ubedljivo najpovoljnijoj ceni.

Celokupnu ponudu možete pronaći na sajtu agencije Sabra.

Detaljnije informacije dobićete telefonskim pozivom na brojeve – 011/414 70 77 ili 021/310 70 88 ili pošaljete email na adresu [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari