Šta li bi tek mediji radili da je neki novinar ubijen u vreme kad mu je Saša Janković kao ministar prethodno zaplenio svu imovinu redakcije i kao takvog isporučio na tacni u dalju proceduru Miloševićeve Srbije.

Karakteristika Ekspresa, lista u vlasništvu Gorana Veselinovića, marketinškog eksperta koga javnost uglavnom prepoznaje kao „Vučićevog kuma“ ili „naprednjačkog Đilasa“, jeste da ima vrlo dobru vidljivost naslovnice, iako nema bogzna kakav uticaj sadržaja „iznutra“, mada za taj list pišu razni „opaki“ novinari i kolumnisti: od Basare do ]ire Magičnog.

Ali, šta god izađe na naslovnoj Ekspresa, izađe i na „svakom drugom“ bilbordu u Beogradu, te je predizborna funkcija najnovije naslovnice jasna: sa svakog drugog ćoška 15 dana pred izbore gledaće vas lice pokojnog Predraga Gojkovića i naslov: „Drug Saše Jankovića ipak ubijen“.

Doduše, na kraju teksta u Ekspresu piše: „Bez namere da optužujemo bilo koga, a naročito ne Sašu Jankovića, tvrdnje i sumnje iznete u ovom tekstu nemaju nikakav cilj po sebi. Naročito ne politički. Iz svega navedenog ne može se zaključiti da je Saša Janković uradio nešto nezakonito…“

Ali ko još čita krajeve tekstova?

Iz kojih može da se zaključi kako bi bolji naslov bio: „Saša Janković nije uradio ništa nezakonito!“

Ovako, ostaje utisak da je Vučić od kuma dobio – „Saleta Prangiju“ na svakom bilbordu.