Svaka čast

Ostavite komentar

  1. Hvala Vam na odličnom komentaru i ostaje da se nadamo da Srbija u budućnosti neće imati ovako mudru premijerku.

  2. Ovo je prvi pravi komentar vezano za kupovinu Southhemptona od strane naseg biznismena Solaka.
    Sraman je komentar tzv.premjerke koju vecina glasaca ne priznaje ni premjerku ni nelegalnu Skupstinu,kao ni predsednika SNS koji krade sve izbore

  3. Ja onomad napisah, a vi ne objaviste, nešto o ovoj velikoj „vrlini“ domaćih investitora koji jadikuju zbog lošeg odnosa države prema njima. Ne znam koji će materijalni interes srpskog društva biti posledica ove kupovine, ali znam da je novac zaradjen u Srbiji otišao van naših granica, što ne smatram nezakonitim i nemoralnim, i da će tamo nastaviti svoje interesne tokove. Isto tako znam, da novac stranih investitora nije zaradjen u Srbiji, ali ga oni ovde unose i troše, tim novcem ovde otvaraju nova radna mesta, i tim novcem uvećavaju naše privredne rezultate. Još jedno, nemojte previše jedno drugom sa „vojvodo i serdare“, jer i vi i ja dobro znamo da Gospodin Šolak ove poslove sprovodi zajedno sa investicionim fondovima, i da nijedna od ovih kupovina neće potrajati duže od 5-6 godina. Gde će tek taj novac nakon prodaje otići, to niko na ovom svetu ne zna. Ali, svi znamo da u Srbiju sigurno neće doći.

Ostavite komentar

Dijalog

Naslovna strana

27. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.