Epidemiološke mere 1

Izvinite što se baš Vama obraćam, ali Vi ste jedini u našoj zemlji ko može da reši svaki pa i najkomplikovaniji problem, a ja imam baš jedan takav.

Meni je, poštovani Predsedniče, onemogućeno da sprovodim epidemiološke mere u našoj zemlji, naložene od Kriznog štaba i naše Vlade, a podržane od Vas lično!

Prvo mi je ukinuta mogućnost da radim od kuće.

Ja sam bio potpuno sposoban i spreman da poštujem meru da svi koji mogu rade od kuće, ali je privatna firma u kojoj sam radio, zbog posledica epidemije bankrotirala, pa sam ja ostao bez posla.

I tako mi je onemogućeno da poštujem tu epidemiološku meru i da radim od kuće.

Uskoro je došao i problem sa kućom.

Ja sam kuću kupio na kredit, a s obzirom da sam izgubio posao, a ni jedan drugi nisam uspeo da nađem, jer niko nikog nije primao u periodu epidemije, više nisam bio u mogućnosti da uplaćujem rate svog kredita.

Pa su me izvršitelji izbacili iz kuće zbog neizvršavanja finansijskih obaveza, i kuća je postala vlasništvo banke, a ja sam morao prinudno da se preselim u jednu napuštenu baraku ispod pruge.

Taj problem sa gubitkom posla i kuće se kobno odrazio po moju bračnu zajednicu, jer je žena bez imalo razumevanja za objektivne okolnosti predala tužbu za razvod, i momentalno je sa decom otišla da živi kod svojih roditelja.

Čime mi je onemogućila da sprovodim i propisanu meru socijalne distance od dva metra, jer više nikog nije bilo sa kim bih mogao da se udaljavam na dva metra.

Zato vas molim, poštovani Predsedniče, da preduzmete sve što je u vašoj velikoj moći, i da mi omogućite da korektno i disciplinovano sprovodim preporučene epidemiološke mere.

Znači, želim samo da radim, i to od svoje kuće, i da imam ukućane sa kojima mogu da poštujem socijalnu distancu od dva metra.

Sa zadnjom nadom i potpunim poverenjem,

Srboljub Srbljanović, adresa Crna baraka ispod pruge.