Jazavac pred sudom 1

Adaptirano iz pripovetke Petra Kočića. U jeku vladavine Austrougarske nad Bosnom, David Štrbac tuži jazavca koji preti da uništi njegovo polje kukuruza. U glavnim ulogama su: Daniel Kovačević, Emma Gojković, Vanja Nenadić, Tamara Radovanović, Mihailo Laptošević, Saša Kuzmanović, dok režiju potpisuje Mark Vindon.

Knjiga ljubavi

Jazavac pred sudom 2
promo

Henri je oduševljen kad sazna da je njegova knjiga iznenađujući veliki hit u Meksiku! Odlazi tamo na promociju i ubrzo otkriva o čemu se zapravo radi: prevodilac Maria prevela je njegovu dosadnu knjigu kao vrući erotski roman. Henri je besan, a njegov izdavač insistira da Maria i on zajedno krenu na promotivnu turneju po Meksiku. Tamo će oboje otkriti kako se suprotnosti zapravo privlače…

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesećev pad

Jazavac pred sudom 3
promo

Tajanstvena sila izbacuje Mesec iz orbite oko Zemlje i šalje ga u sudar sa životom kakav poznajemo. Na samo nekoliko nedelja pre udara i svetom na ivici uništenja, izvršna direktorka NASA-e i bivša astronautkinja DŽo Fauler uverena je da ima ključ za spasavanje svih nas – ali samo astronaut iz njene prošlosti, Brajan Harper (Patrik Vilson) i teoretičar zavere KC Houseman joj veruju. Ovi neverovatni heroji će krenuti u nemoguću poslednju misiju u svemir, ostavljajući iza sebe sve koje vole, samo da bi otkrili da naš Mesec nije ono što mi mislimo da jeste.

 

Jagnje

Jazavac pred sudom 4
Promo

Numi Rapas, proslavljena kao Lizbet Salander u Trilogiji “Milenijum”, ovaj put se na filmskom platnu pojavljuje kao farmerka koja uz muža uzgaja stado ovaca na prelepoj, ali udaljenoj farmi na Islandu. Živeći u ovom idiličnom ambijentu, u kome imaju sve, njihov jedini problem je što nemaju decu. Ali i to se menja kada jednog dana na svojoj farmi otkriju novorođenče koje se tu misteriozno i iznenada pojavilo. Odlučuju da ga zadrže i odgajaju kao svoje dete. Ovaj neočekivani obrt u njihovim životima im donosi mnogo radosti koje će transformisati njihove živote na najneočekivaniji način.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari