alice in borderlandFoto: Netflix / Everett / Profimedia

 

Netfliks je dao zeleno svetlo za treću sezonu japanske distopijske triler serije Alice in Borderland.

Serija Alice in Borderland zasnovana je na istoimenoj mangi, a prati priču o Arisuu nakon što bude transportovan u paralelni univerzum u kome mora da pobeđuje u posebnim igrama da bi preživeo.

Ove igre podeljene su u četiri kategorije koje predstavljaju znaci iz špila karata za igranje, baš kao u mangi koja je izlazila od 2010. do 2016. godine.

Sato Šinsuke vraća se kao reditelj treće sezone kako bi „osigurao da serija održi prepoznatljivi intenzitet i kinematografskui kvalitet“, a Jamazaki Kento i Cučija Tao ponovo će biti Arisu i Usagi.

U Netfliksovoj objavi povodom treće sezone stoji: „Fanovi mogu da očekuju da prisustvuju evoluciji njihovih likova u večno opasnom pejzažu Borderlenda“.

Prva sezona serije objavljena je u decembru 2020. i nalazila se na listi top deset najgledanijih serija ovog striming servisa u skoro 40 zemalja u Aziji i Evropi.

Alice in Borderland je veoma popularna serija

Druga sezona debitovala je u decembru 2022. godine i postala je najgledaniji naslov na japanskoj verziji Netfliksa, uključući čak i sve anime naslove.

Pojavila se na top 10 listama u više od 90 zemalja, od kojih je u 17 bila na prvom mestu, a širom sveta zabeleženo je više od 200 miliona sati gledanja.

Zbog toga, odluka o trećoj sezoni uopšte ne iznenađuje, jedino je prošlo malo više vremena do zvanične potvrde nego što su fanovi očekivali.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari