Bojana Novaković: Važno je da svet sazna šta se dešava u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Vazno je da svet zna da je Predsednik t
    Rep Srbija izabran sa 63%za SNS I tamo neki kriminalci zele da silom ga oteraju. To svet zna.

    1. Ljiljana se samo sali, zar ne? Ovo je bilo satiricno, zar ne? Ja sam tako shvatila, ili zelim tako da shvatim i ne zelim da prihvatim da neko tako razmislja, kad je istina potpuno nesto drugo.

    2. Lako je drzati slovo iz najdemokratskije zemlje na planeti. Draga glumice zaboravila si kako se demokratija sprovodila ne tako davno po ulicama i parkovima Njujorka. Isti ti koji propagiraju demokratiju kad njima ne odgovaraju protesti njihovih fradjana oni ne izvode na ulice samo policiju nego i elitne vojne jedinice jer u demokratiji je sve dozvoljeno pa cak i ubijanje demostranata. A to da policija ubija samo crnce jer su crnci je bezocna laz koliko drugih boja pobiju godisnje pa nikom nista sve u cilju mira i demokratije. Zato draga glumice radi svoj posao i ne drzi nam slovo o tome sta je demokratija. Jer zna se kako ta demokratija funkcionose. Pa zahvaljujuci njoj mi poslednjih 30 godina imamo sve boljeg od boljeg predsednika koji su svi do hednog u sluzbi te demokratije. Kad malkice skrenu dodju drugi koji nam isto kao ti serviraju kojekakve storije. Ali mi za sada trpimo nadajuci se da ce doci dan kada ce ta demokratija biti proslost kao i sve sto je bilo kroz istoriju proslost. Samo se ti tvoji gde si sada ne daju ali kraj im je tu jer ne ide vise ovako veliki je jaz izmedju ovih sto propagiraju demokratiju i ovih sto sljakaju za njih. Valjda si to primetila tamo gde zivis ili se kreces samo gde se krecu ovi prvi pomenuti! Radi to sto znas a nas ostavi jer edukacija sa te daljine ne prolazi na ove prostore!

      1. Zašto svako ko ovako misli mora, po pravilu, da bude i nepismen? Ovde o manjkavostima zapadne demokratije najviše vole da govore oni koji ne znaju gramatiku maternjeg jezika, ali zato sve drugo znaju. Naročito da razmišljaju u istorijskim kategorijama. Pročitajte, Ratko, nešto, osim novina. Proputujte svetom, ako ste u mogućnosti. Nemojte da prebirate po opštim mestima, kao i svi Srbi koji misle da su najpametniji na svetu. I pravopis u ruke. Pravopis i gramatiku za četvrti razred osnovne škole.

  2. Nazalost politicari tog sveta,u ime njihove politike su i doveli diktatora na vlast i cutke mu sve ove godine diktaturu i podrzavaju.

  3. NATO je razvalio Niš, jedan od retkih gradova u kome nije vladala crveno-crna koalicija i nije bilo legitimnih ciljeva. Niskobudžetni američki filmovi nas često prikazuju kao negativce, a nas je devedesetih šačica, 20% crveno-crnih, držala zarobljenim.
    Ono što je plus, veliki plus, Trampu, jeste činjenica da u njegovo mandatu nije bilo otvaranje novih ratišta, a sve pod lažnim izgovorom da zavode demokratiju.
    Slobu su ameri popeli na pijedestal, ameri ga uništili. AV su nemci ustoličili, kada ga istroše proći će poput Slobe.
    Objektivno izveštavanje, ne verujem da igde postoji.

  4. Gospodjica Novakovic je glumica u usponu u SAD…ma sta neki mislili o njoj ona zeli da pomogne Srbiji…bila je ucesnik demonstracija protiv Milosevica i upoznata je sa situacijom u Srbiji…kako je izjavila zabrinuta je zbog stanja oko epidemije i kako kaze manipulacijom oko broja umrlih…naravno brine je i ekonomska situacija…uzgred da kazem zena je glumila sa Mel Gibsonom i i Kijanom Rivsom a ima i glavne uloge u serijama koje se prikazuju kod nas…jedna je „Kasl“ a druga je „Instinkt“!

    1. He,he, ajd instikt, ajd sto ponavljas tekst, ali gde nadje nju u Kasl seriji ? Da ne bese Stana Katic, druga nasa glumica sa ovih prostora ?
      Pisanja radi samocitanja je dosta glupo !

  5. E cenzori, cenzori, brukate se, uskraćujete mi pravo, bez opravdanog razloga, da kažem šta imam. Džabe se kunete da ste otvorena, slobodna i demokratska novina. Malo morgen ste to. Istini za volju, nije lako biti dobra novina.

    A ja sam samo napisao da je, kako napisaste, „…međunarodna glumačka zvezda…“ nešto pobrkala.
    Pa u USA je, nažalost, preminulo od Korone preko 140.000 ljudi, a ovih dana imaju i preko 70.000 novo-zaraženih dnevno. Trebalo bi da gospodja prvo očita lekciju Amerikancima, ali ja ne čuh ništa. Možda sam neobavešten. Isto tako, USA policija je, vrlo verovatno, najbrutalnija na svetu, ubijaju bez pardona, ali ne čuh da je oko toga gospodja išta rekla.
    Kažu da je govorila nešto na „Stazi suza“, pa bi mogla da nam objasni o čemu se tu radi.

    Sve u svemu, ja rekoh da je ovo što piše u tekstu jerftin politički pamflet neobaveštene osobe. I vi to zabraniste. Ne date da se publikuje.
    Pa dajte neka se publikuje da narod vidi kako izgleda, po vašim merilima, loš i pogrešan komentar.
    Ajde sada da vidimo ko ste i šta ste.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.