Čuvena glumica Branka Veselinović preminula je u 105. godini života

Ostavite komentar


  1. Bas me je rastuzila ova vest. Napustila nas je divna i humana osoba. Secam se , kada sam kao dete isao sa ocem po sajmovima u Beogradu, na svkom je bio i njen humanitarni stand za pomoc deci gde se ona licno druzila sa posetiocima. Hvala joj za sve! Vecna joj slava!

  2. Pored navedenog, decenijama je bila nezamenljiva u RTS radio-emisiji Veselo veče koja je bila emitovana nedeljom uveče.

  3. Potresla me je vest da je Branka Veselinović umrla. Počivaju u miru, draga Branka

  4. Zasluzila je svoje godine.Divna baka.Voleo sam da vidim jos neku godinu da duva svecice i da se smeje.nikad dosta zivota

  5. Vječnaja pamjat i hvala za radost koju si unosila i naša detinjstva i mladosti.

  6. Lep, dug i ispunjen život, kakav bih poželela svakom dobrom čoveku. Bila je plemenita osoba, voljena i poštovana. Neka počiva u miru.

  7. Branka Veselinović se rodila u Starom, a NE u Novom Bečeju. Stari Bečej je u Bačkoj a Novi Bečej u Banatu, ta dva grada nemaju nikakve veze jedno sa drugim. Beograđani, obrazujte se malko.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.