Vučević: Datum sahrane Balaševića biće Dan žalosti u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Nadam se da ce biti dan zalosti u celoj Vojvodini , Cela Jugoslavija zali za tobom Djordje

  2. Zašto samo Novi Sad, država je trebala proglasiti dan žalosti. Za smrt našeg Đoleta javile su sve svetske agencije, a zemlja Srbija ćuti. Sramotno. DNO DNA.

  3. A gde je orden za Đoleta? Valjda ne mogu da nađu dovoljno veliki, a i nije njemu mesto sa mnogim do sada odlikovanim? Neka Đole, mi svi nosimo orden za tebe!

    1. On ima orden i to odavno!
      Orden koji se najteže zaslužuje.
      Ljubav dobrih i poštenih gradjana!

    2. Ko da ga „odene ordenom“??? Nakot Gede Gluperde? Vidite li kako Predsednik „mudro ćuti“? Možda se sam sebi ogadio? (Teško!) Nama!)).

    3. Istra se oprašta od mornara sa svijeća ispred ulaza u željeznički kolodvor Pula. Žalosno od Srbije da nisu znali i poštovani ono što su imali ali zato su svi drugi znali i pamtit će ga mirno more

      1. Licemeri! Sram ih bilo. Ali snsovci, radikali julovci, spsovci obraz u savest nemaju (uz mnogo drugog), pa ne mogu da znaju šta je sramota.

  4. Samo bez Vučevića i ostalih dripaca iz SNS-a i njihovog „Dana žalosti“ !
    Djole nije mogao da ih smisli a pogotovo „oni“ njega !

    1. Samo su mu na slavu dolazili. Pravite vestacku podelu. Pravite ludilo na koje vise niko ne naseda. Nisu ovo 90-te. Vucic je Djindjic.

  5. Koliko godina već na televizijama sa nacionalnom frekvencijom nijednu pesmu, nijexan koncert a kamoli neku emisiju ili intervju nisu pustili, a sad liju krokodilske suze, liju, liju… Da li ga žale ili su sad skupili hrabrost, besprizorne njuške, da o njemu pričaju kada više ne može da im odgovori. I mrtav Đole će vas rušiti, razbojnici jedni, dok vam leđa ne vidimo!

  6. Crnogorski potpredsednik, Premijer Makedonije, narod i mediji iz citave eks Jugoslavije izajvljuju saucesce u dubou bol zbog gibitka „srpskog Bob Dilana, Zak Brela. A sta onoi rece aktuelni Predsednik Srbije ?Nismo jos culi njegovu izjavu mada patoloski svaki dan ima nesto da izjavi ?! ne cenzurisite, tako vam Boga i Svetoga Duha koji nam je podario novog Patrijarha .

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.