donald trampFoto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Najavljen je film pod nazivom The Apprentice (Šegrt) o mladom Donaldu Trampu, a ovu ulogu tumačiće Sebastijan Sten.

Osim Stena, u filmu o Donaldu Trampu glumiće Džeremi Strong i Maria Bakalova, a produkcija filma je već započela ove nedelje.

Za režiju filma zadužen je nagrađivani iranski reditelj Ali Abasi, a radnja će biti smeštena tokom 70-ih i 80-ih godina prošlog veka.

Pratiće Donalda Trampa dok pokušava da izgradi svoj biznis sa nekretninama u svetu korupcije i obmane, a ujedno i istražiti njegovu povezanost sa ozloglašenim advokatom Rojem Konom.

Film se opisuje kao odnos između učitelja i učenika, u ujedno i kao priča o nastanku jedne velike američke dinastije.

sebastijan sten
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Po navodima stranih medija, Džeremi Strong glumiće Roja Kona, dok će Marija Bakalova tumačiti Trampovu prvu suprugu, Ivanu.

Vesti o ovom projektu stižu u trenutku kada je bivši predsednik SAD u procesu suđenja zbog lažiranja vrednosti imovine.

Uprkos tome i činjenici da je jedini koji je dva puta opozvan sa mesta predsednika, Donald Tramp želi da ponovo bude kandidat 2024. godine.

Za scenario filma zadužen je Gabrijel Šerman, čiji bestseler The Loudest Voice in the Room je inspirisao mini-seriju The Loudest Voice sa Raselom Krouom.

Donald Tramp ne želi da se povuče iz javnog života uprkos brojnim kontroverzama

Sebastijan Sten najpoznatiji je po ulozi Bakija Barnsa u Marvelovom filmskom univerzumu, pohvaljenim rolama u filmovima I, Tonya i Dumb Money, kao i mini-seriji Pam & Tommy.

Džeremi Strong upravo je završio sa ulogom u seriji Succession, a znamo ga i po filmovima The Trial of the Chicago 7, The Gentlemen i Armageddon Time.

Marija Bakalova probila se ulogom u filmu Borat Subsequent Moviefilm, a gledali smo je i u hvaljenom filmu Bodies Bodies Bodies.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari