Dragan Jovanović: Ja bih voleo da imamo seksualnu revoluciju

Ostavite komentar


  1. Raspukosmo se od humora, i smeha…!!! A i fusnota, je kao neka odrednica,jelte…??

  2. Lepo je citati intervju,coveka koji ima nesto da kaze i sme da kaze to sto ima .A uzgred,sto se tice Beograda,iako se ne radi direktno o tome.Mislim da ce ova vlast koja je katastrofalna dobiti izbore u Beogradu ,izmedju ostalog zato sto Beograd sustinski nije bolji od vecine Srbije,to je grad koji primitivizovan i ta pobeda ove vlasti,ce jos jednom potvrditi ovo o cemu pisem.

  3. Kao ne prati politiku i ne zanima ga to uopste. Pre ce biti da ne sme da govori javno o tom, pogotovo ne Danasu. Mislim, ne krivim ga, ima covek porodicu i zna kako funkcionisu stvari u Srbiji, samo je tuzno.

  4. „Sve ovo sto nam se desava, to je zbog nas samih“, rekao je Dragan Jovanovic i nastavio….A bolje da nije, jer ovim sto je rekao opravdao je sve zlocine i nezakonitosti ove vlasti i one pre nje i one ranije…. Iskreno Ti predlazemda zbog ovih reci nikada vise ne iznosis javno svoje politicke stavove! Mozes da ih imas, ali govoriti o njima javno na ovaj nacin, sramno je i pokazuje potpuno nepoznavanje politickog sistema! Drzi se glume, prijateljski te savetujem!

    1. Baš i ne morate da iznosite toliko žuči za nekoga ko se, ni ovog puta, nije bavio politikom, već je izneo potpuno benigan stav, koji je negde i kompatibilan s vašim, ali koji se očigledno niste ni trudili da prepoznate nego odmah opali iz svih orudja.. nemojte pogrešno da me razumete, ali mislim da ste glupi

  5. Imso sam ptiliku da vidim Gagija u ulozi na filmu koji nije bio komedija, i tada sam prepoznao širok glumački talenat..Obično ne možemo da se otmemo utisku kada gledamo nekoga ko glumi lik potpuno drugačiji od nekog žanra u kome se često pojavljuje, ali s njim to nije slučaj, i njegova transformacija je potpuna do neprepoznavanja..

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.