Dragoljub Petrović: Pet preporuka za čitanje

Virus knjige - urednici i kolumnisti Danasa preporučuju

Ostavite komentar


  1. Da li gospodin Petrović ima sabrana dela svojih kolumni? To bi bilo zanimljivo štivo!

  2. Da li je vama jasno od kako se ujutru pogledate u ogledalo Drazo Petrovicu, da ste postavljeni na mesto toboznjeg glodura Danasa u ulozi veselka. Vi ste zabavan covek, donekle, ali verujem da znate znacenje reci veselko ? Cak ni u onom bogtepita zasto postavljenom PLJIZ-u imate ulogu da se kleberite sa Vojom Zaneticem dok vas uveseljava gosin Dragoljub. Imate li ponekad, makar u snovima uvid koliki ste bednik pristali da budete dok zivite navodno ljudski zivot i dok vam prolaze dani u toj kutiji za cipele ? Moram priznati da mi je zao vas , jer imam neki licni osecaj da ste ipak negde unutra vas, dobar covek. Empatisem sa vasom tlapnjom dragi Drazo. Saucesce vasoj , verujem dobroj dusi.

Ostavite komentar


Kultura

“Novi narativ”: Studija o srpskoj istoriji u srpskim dramama 8

“Novi narativ”: Studija o srpskoj istoriji u srpskim dramama

Teatrološka studija "Novi narativ" prof. dr Marine Milivojević Mađarev analizira „Odnos prema nacionalnoj istoriji u dramskim delima u Srbiji na kraju 20. veka“, kako glasi i podnaslov tog izdanja Pozorišnog muzeja Vojvodine, predstavljenog 29. aprila u beogradskom pozorištu Atelje 212.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.