Feđa Štukan za Danas o uvredama i zadržavanju na granici: Teško je biti kriminalac kalibra Vučića

Ostavite komentar


  1. ovo je dno dno dna, sramocenje naše zemlje od strane ,gazde, toliko nevaspitanje ulicarenja bahatosti je u tom čoveku da je to veliki minus našoj zemlji, nazivati stranog državljanin pogrdnim imenima je dno dno, ovo je pričao i za radu trajkovic koja doživljava iživljavanje kako oba tako i član njene porodice, ,,ovog čoveka pre neki dan..neki ,,zaplenjen lik u skupštini naziva raznim imenima i čak postavlja pitanje, sto mu je dozvoljen ulazak u našu zemlju, dno dno talog talog…sta je sa Onim Hrvatskim novinarem..koji je isto ,,zadržan književnik sta je sa istim jel pušten iz prostorije zadržavanja..jel jell

  2. Pročitao sam tvoju knjigu ‘Blank’. Nadam se samo da si malo pretjerivao u njoj. Ti si brat svih nas ‘normalnih’ kojima nije bitno koje si vjere, nacije, boje kože sve dok navijaš za Partizan . Sve najbolje u životu ti želim. A sitne duše neka nam ga…

  3. Panika… veliki vodja, koji je umislio da je veliki, je u panici… da citiram Kesica > „us*ao se“…

  4. Fedja po kojim to kriterijumima mozes da prozivas Vučića da je Kriminalac?! To neko sopstveno nahodjenje

  5. Nemoj biti tako ubedjen u Svoju Popularnost! Orevise dajes sebi na značaju

  6. Tresu se, ne znaju gde biju.. Miting je bila propast… Na izbore mogu da izađu, i da kupe prnje svi do jednog

  7. A KAD SU DOLAZILI AUTOBUSI IZ BIH, MAKEDONIJE I CG NA VUCICEV MITING, TO NIJE NISTA A DOSAO OVAJ JEDAN I PRETEGAO?????

  8. Sramota je pristojnog coveka da zivi u zemlji koja ima ovakvog predsednika.

  9. Postovani Feđa, iskreno Vam se izvinjavam zbog bahatog ponasanja svih na granici, a na ravno i zbog naredbe da Vas zadrže. Izvinjenje od normalnih iz Srbije! Hvala na podrsci, setacemo do pobede!

  10. KAKO BI BILO DA SRBI DEMONSTRIRAJU U SARAJEVU NEBI ZIVU GLAVU IZVUKLI A OVO GOVNO JOS DRZI PREDAVANJA A VI NOVINARI PLACENICI GA PODRZAVATE KAKO MOZETE MIRNO SPAVATI KAD STE PROTIV SVOG NARODA RECIMO CUTA GOVEDO NEVIDJENO A. VAS IDOL

  11. Molim Vas gospodo. Nadjite intervjue koje je lično Štukan objavljivao. Nema laži i prevare, sam jeo govorio da se borio na strani zelenih beretki, da je završio kurs snajperiste kod madžhedina. Da je bio snajperista godinu dana na sarajevskom ratištu, da se lečio na neuropsihijatriju godinu dana. Ljudi o čemu se radi. On sad pljuje srpski narod. Pa dokle više.

  12. STO NE PRAVI REDA U SARAJEVU NISTE HTELI SA SRBIMA I ONDA DALJE OD SRBIJE IDIOTE

  13. Nisam siguran da bi neko iz Srbije,dobio ovoliki medijski prostor u Sarajevu.Iako suštinski i ne znam čime se Štukan bavi,
    lično nemam ništa protiv njega….

  14. O Vučiću imam svoje mišljenje koje izvodim iz dvadesetak afera…ali ne mogu reći da je kriminalac.Mogu slobodno da kažem da je demagog neviđenih razmera ili pak da je pesudofantastičar(veruje u svoje laži) ili pak da liše glumi …Bilo kako bilo,voeo bih da se „skine“ i on i njegova banda.
    Ako ikad bude pravne države u Srbiji trebali bi svi pred tužioca,pa kako bude.Pre da bi Zabela bila puna,nego obrnuto.

  15. Od 91 ne podnosim do danas ni jednu Vlast (politicku opciju u Srbiji) jel s’y se samo bogatili i unistavali zemlju!! Ali sad Dolazi neka Fedja.. koji je ubijao Srpske vojnike ..i drzi nam prédavanje po Srbiji…mi smo kao naord postali DNO DNA!!!!

  16. E moj Feđa treba da si ponosan ti si član jedne stvarno opasne bande u sastavu Kojo, Bjelogrlić, Maričić, Marić, Bojković, Sabljić i drugi. Sve go kriminalac do kriminalca. I što je najgore vaś cilj je da uništite onog dobrog čoveka Acu Vučića.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.