Film oskarovke Kloe Džao od novembra u bioskopima 1Foto: Promo

Svetska premijera filma “Večni” rediteljke i scenaristkinje Kloe Džao, koja se upisala u filmsku istoriju kao druga žena koja je osvojila Oskara za najbolje ostvarenje ( “Zemlja nomada“ kojom se proslavila donela joj je i Zlatnog lava u Veneciji), održana je u Los Anđelesu kao gala događaj.

Pored rediteljke na crvenom tepihu bili su Anđelina Džoli koja igra Tenu, Selma Hajek u ulozi vođe Večnih Ajak, Ričard Maden, Kit Harington, Džema Čen koja je otelotvorila snažnu Sersi, Kumail Nandžiani u ulozi Kinga, kao i Lia Mekhju, Brajan Tajri Henri, Lori Ridlof , Beri Kiofen i Don Li.

Marveliv studio označio je “Večne” kao film godine, fanatstičnu sagu o ratnicima koji žive na planeti Zemlji već 7000 godina.

Ove superheroje okupljaju Božanski (Celestials), kako bi  ujedinili svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti (Deviants). Radnja filma bazira se na Marvelovom istoimenom hit stripu iz 1976, autora Džeka Kirbija, a ovaj uzbudljivi filmski spektakl je imao najduže čuvanu i sakrivenu glumačku postavu od očiju javnosti.

Svoj bioskopski život “Večni” započinju od 11. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari