Goran Vesić protiv Nebojše Romčevića

Ostavite komentar


  1. Jesu li to Vučić, Vesić i bratija serije i filmove snimane po Romčevićevim scenarijima platili svojim ličnim novcem, ili je to finansirano iz budžeta, koji je, bar na papiru, narodni novac? Vesić se malo više zaigrao…

    1. Samo vas molim, kao jedan od retkih medija koji pratim, da sto manje prostora posvecujete ovom mediokritetu, vecitom zameniku. Hvala unapred.

  2. Kulturu ne finansira vučić iz svog džepa pa ga nesme neko kritikovati. Klasična bedasta zamena teza gorana vesića.

  3. Da li neko moze da objasni funkcionalno nepismenom i neobrazovanom Vesicu da predsednik drzave nije sama drzava?

  4. Zar RTS nije javni servis građana Srbije? Zašto vlast anticipira da pare za projekte daje iz svog džepa kad budžet pune svi građani Srbije. Zar svaki režim u Srbije odlučuje o raspolaganju budžetskih sredstava po sopstvenoj volji? Kakva je razlika između Lukašenkovog i Vučićevog režima u pogledu raspolaganja sredstava građana? Zašto nikakva?

  5. Jos jedna potvda visokog funkcionera vlasti kako vidi javni servis, kao svoju licnu tatkovinu koju mozes da muzes koliko hoces i da moraju svi da se mole za milostinju

  6. RTS je javni servis naroda (nije A:V:) tako bi trebalo da bude u praksi. Na RTS treba da su zastupljene sve ideje društva, na njemu ne sme da postoje tabu teme.

  7. Vučić nije država, takođe novac kojim se finansira serija je nas građana, a ni mi ga ne volimo.Vučića.

  8. Romcevic kritikuje predsednika Vučića iz svog ubedjenja i na to ima pravo. A ako se na televiziji svih gradjana emituje Romceviceva serija, treba li onda ovaj da bude poltron i da nasuprot svom ubedjenju hvali Vucica? Malo li je sto na taj nacin Vucic drzavnim tj. nasim parama kupuje glasace i tako sebi obezbedjuje opstanak na vlasti, pa mu smeta ako ga neko s razlogom ili bez kritikuje? I na kraju, uopste ne shvatam kakve veze ima emitovanje neke serije na televiziji sa Vucicem?

Ostavite komentar


Kultura

Promocija knjige i besplatan koncert za Svetski dan džeza 10

Promocija knjige i besplatan koncert za Svetski dan džeza

Svetski dan džeza obeležava se širom sveta 30. aprila, kao zvaničan UNESCO praznik a Dom omladine Beograda tim povodom, večeras od 19 sati uprilićiće promociju “Knjige o džezu” Jadrana Erčića dok će u nadstavku večeri besplatan koncert odžati Kvartet Nikole Šaškovića, jedan od najtaletovanijih beogradskih mladih džez umetnika.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.