greta gervigFoto: Jeff Moore / PA Images / Profimedia

Tokom pojavljivanja na Filmskom festivalu u Londonu, Greta Gervig je otkrila da joj novi projekat izaziva česte noćne more.

Iako nije potvrdila koji film je u pitanju, Greta Gervig treba da režira makar dva filma iz serijala Letopisi Narnije za Netfliks.

„U procesu sam pisanja i teško mi je zato što imam noćne more koje se ponavljalu“, rekla je Gervig u razgovoru sa Džesijem Armstrongom.

Prethodno je rekla kako je „užasava“ to što ona treba da radi na adaptaciji Letopisa Narnije K. S. Luisa.

„Nisam sasvim ušla u to još uvek, ali me zaista plaši sve to, a to deluje kao dobar početak. Mislim da je uvek dobar znak kada sam uplašena. Možda kad ne budem uplašena, imaću osećaj da nešto ne treba da radim. Ne, sada sam prestravljena. To je neverovatno. Videćemo, ne znam.“

Najavila je da ima puno planova za budućnost i da želi da napravi još puno filmova.

Greta Gervig je rekorderka

„Želim da pravim najrazličitije filmove dok budem mogla, što je dug period vremena, ali ipak ograničen. Želim da napravim velike stvari i male stvari i sve između ta dva, a još jedno veliko platno je uzbudljivo i zastrašujuće.“

Letopisi Narnije već su adaptirani kao filmska trilogija između 2005. i 2010. godine, a Netfliks je 2018. otkupio prava na svim sedam knjiga.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari