London

Korbin: Mej ne shvata šta se dogodilo

Nakon tesne pobede na glasanju o poverenju, britanska premijerka Tereza Mej juče se sastala sa članovima parlamenta kako bi se pronašao način da se nastavi sa Bregzitom.

Sve spremno za početak suđenja protiv SPC

Viši sud u Londonu overio je tužbe šest osoba koje tvrde da su seksualno zlostavljane od strane nekoliko sveštenika Srpske pravoslavne crkve (SPC), saznaje Danas.

Britanski parlament glasa o Bregzitu

Britanski parlament danas treba da se izjasni o dogovoru o Bregzitu koji je premijerka Tereza Mej postigla sa Evropskom unijom, prenosi RTCG.

Mej: Još jednom da se prouči Bregzit

Premijerka Velike Britanije Tereza Mej pozvala je danas britanske parlamentarce da „još jednom prouče“ sporazum o Bregzitu koji je u novembru prošle godine postigla s Evropskom unijom i odbila je zahteve da odloži izlazak Britanije iz Unije, prenose evropski mediji.

Mej traži podršku za sporazum o Bregzitu

Britanska premijerka Tereza Mej će danas, uoči glasanja, saopštiti poslanicima da je dobila dodatna uveravanja o sporazumu s EU o Bregzitu, u poslednjem pokušaju da izbegne debakl na glasanju o tom nepopularnom sporazumu.

„Gugl ne mora globalno da primenjuje pravo na zaborav“

Pravni savetnik Evropskog suda pravde (ECJ) izjavio je danas da kompanija Gugl ne mora da proširuje na globalni nivo „pravo na zaborav“ – pravila koja se odnose na uklanjanje zastarelih ili neprijatnih podataka prilikom pretraživanja.

PrvaPoslednja