London

Nemački zvaničnici očekuju Bregzit bez sporazuma

Nemački zvaničnici očekuju da će Velika Britanija napustiti Evropsku uniju (EU) bez sporazuma krajem oktobra i smatraju da su pripreme EU za takvu mogućnost „uglavnom dovršene“, naveo je danas list Handelsblat.

Kraljica kao rešenje za Bregzit?

Pitanje sprovođenja Bregzita postalo je toliko komplikovano i izazvalo toliko podela da bi moglo doći do toga da jedina stvar koju je moguće uraditi da bi se ono konačno razrešilo bude – zatražiti intervenciju kraljice.

Otpremnine Tereze Mej

Britanski poreski obveznici platili su stotine hiljada funti za troškove otpremnina dok je Tereza Mej bila premijerka, uključujući tu i one za Borisa DŽonsona i mnoge iz njegovog glavnog tima.

Dankanova ostavka u iščekivanju Džonsona

Britanski ministar za Evropu i Ameriku Alen Dankan podneo je danas ostavku, u očekivanju da Boris Džonson krajem nedelje postane novi premijer Velike Britanije, prenosi portal Politiko.

Britiš ervejz suspendovao letove za Kairo

Britanska aviokompanija Britiš ervejz saopštila je da je otkazala letove za Kairo na nedelju dana zbog nepreciziranih bezbednosnih razloga, dok su egipatski zvaničnici naveli da je kompanija obavestila aerodrom u Kairu o dvodnevnoj suspenziji letova za i iz Londona.

PrvaPoslednja