Hauard SternFoto: Ron Adar / Shutterstock.com

Popularni radijski voditelj Hauard Stern mogao je da u svojoj karijeri ima ulogu u filmu „Zvezda je rođena“, međutim, on je odustao od angažmana u popularnom ostvarenju, pre nego što je počelo njegovo snimanje.

Hauard Stern se, inače, već okušao u glumi. On je 1997. godine glumio samog sebe u biografskom filmu „Private Parts“. To je adaptacija Sternove istoimene knjige koju je objavio četiri godine ranije.

Dugi niz godina bio je i jedan od sudija u emisiji „America’s Got Talent“.

U svom podkastu, u razgovoru s Bredlijem Kuperom, otkrio je zašto je odbio ulogu glumčevog brata u filmu „Zvezda je rođena“. Ta uloga na kraju je pripala Semu Eliotu.

„Rekao sam da sam bio spreman da dam sve od sebe. Bio sam spreman da se ošišam i da kompletno promenim svoj izgled. Ipak, bio sam nervozan pri pomisli da ću od sebe napraviti budalu. Kad sam odbio ulogu, mnogi nisu mogli da veruju“, rekao je Stern, prenosi Index.

Film koji je Hauard Stern odbio imao je osam nominacija za Oskara

Na sve to nadovezao se Kuper: „Ulogu sam ti ponudio dosta rano. Puno stvari mi je tada prolazilo kroz glavu. Stvarno si dugo razmišljao o odluci. Kad smo pričali o tome da ćeš morati da se ošišaš, to je tada delovalo jako uzbudljivo.“

U glavnim ulogama ovog filma iz 2018. godine našli su se Kuper i Lejdi Gaga. Film „Zvezda je rođena“ imao je osam nominacija za Oskara 2019. godine, a trijumfovao je samo u kategoriji za najbolju pesmu („Shallow“ u izvedbi Lejdi Gage).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari