Internet je poludeo za francuskom predstavnicom na Eurosongu 1Foto: SYSPEO / Sipa Press / Profimedia

Ljudi već polako kreću da biraju svoje favorite za predstojeću Evroviziju, a nova u nizu miljenica interneta je francuska predstavnica La Zarra.

Francusku će na Eurosongu 2023. u Liverpulu predstavljati muzičarka umetničkog imena La Zarra s pesmom Évidemment, nakon što je pobedila na tamošnjem takmičenju, Jutarnji,hr.

Ona je i koautorka pesme koja na kladionicama trenutno drži 11. mesto. Po društvenim mrežama se sve snažnije šire reakcije oduševljenih korisnika.

Mnogi je već proglašavaju favoritom takmičenja, pa čak i pobednicom, te pesmu smatraju najlepšom koju su ove godine čuli.

La Zarra, rođena kao Fatima Zahra Hafdi, 25-godišnja je francusko-kanadska pevačica. Rođena je u Montrealu u porodici marokanskog porekla i velika je obožavateljka Evrovizije.

Kao mala, često je pevala pobedničku pesmu Mari Miriam L‘oiseau et l‘enfent zajedno sa svojom majkom.

Potpuno je samouka, ali vrlo je brzo počela pisati sopstvenene aranžamne inspirirane svojim iskustvima, ispovestima i drugim dubokim emocijama.

Njeni poklonici ističu da joj njen prepoznatljiv glas omogućuje da publici kroz muziku predoči svoje želje, nade, ali i razočaranja s jedinstvenom verodostojnošću.

Ova je mlada žena postigla ogroman uspeh prošle godine svojom pesmom Tu t‘en iras, koja je prikupila više od 19 miliona pregleda na YouTube-u.

https://www.youtube.com/watch?v=GWfbEFH9NvQ

La Zarra opisuje pesmu Évidemment kao „univerzalnu ljubavnu pesmu“ i „himnu koju svi mogu da pevaju“.

Njena pesma, kažu fanovi, slušatelja vodi na putovanje dok La Zarra otkriva bujanje otpora koji proizlazi iz pepela turbulentne veze. Pod udarom nevolje, mlada muzičarka kao da shvata ko je zapravo i menja se na bolje.

La Zarra otkriva da ju je bivši dečko obasipao lažnim i besmislenim komplimentima, opisujući to stihovima poput „sva ova lepa obećanja koja čujem, nisu ništa drugo nego vetar“ i „Tražim ljubav, ne nalazim je“.

No, uprkos toksičnoj vezi, La Zarra postaje sve jača osoba, opraštajući se od mlade, naivne osobe kakva je bila: „Ona više nikada neće biti ista, devojka od pre“.

Izvor: Jutarnji.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari