"Izgleda da sam sličan Vilu": Zvezda serije "Stranger things" objavio da je gej 1foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Zvezda serije „Stranger Things“ Noa Šnap je objavio da je homoseksualac. Osamnaestogodišnji glumac, koji je u „Stranger Things“ glumio Vila, na TikToku je sa pratiocima podelio video kojim je otkrio svoju seksualnu orijentaciju.

„Kada sam konačno rekao svojim prijateljima i porodici da sam gej, nakon što sam 18 godina prestrašen bio u ormaru, sve što su mi rekli bilo je: ‘Znamo'“, napisao je u videu koji je u svega nekoliko sati pregledan 31.5 miliona puta. U komentarima su mu pratioci pisali da su ponosni na njega i ostavljali su mu emotikone srca.

„Izgleda da sam sličniji Vilu nego što sam mislio“, piše u opisu objave. Naime, njegov lik Vil Bajers u „Stranger Thingsu“ takođe je gej. U četvrtoj sezoni pojavljuje se novi aspekt lika te se čini kako je tinejdžer iz Hokinsa zaljubljen u svog prijatelja Majka Vilera, kog glumi Fin Vulfhard.

https://www.tiktok.com/@noahschnapp/video/7185289110133820715?embed_source=null%3Bnull%3Bembed_name&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=www.index.hr%2Fmagazin%2Fclanak%2F30-milijuna-pregleda-zvijezda-stranger-thingsa-na-tiktoku-objavila-da-je-gej%2F2426825.aspx&referer_video_id=7185289110133820715

Noa Šnap izjavio je u intervjuu za „Variety“ kako je u početku izbegavao pitanje vezano uz Vilovu homoseksualnost jer nije želio da pokvari četvrtu sezonu. „No ta crta lika bila je prisutna od prvih epizoda Netfliksove serije“, izjavio je.

„Mislim da je prilično očito u poslednjoj sezoni da Vil gaji osećanja prema Majku. Autori serije su to polako nagoveštavali kroz sezone, a već u prvoj sezoni su počeli razvijati tu priču“, objasnio je Noa i dodao: „U četvrtoj sezoni sam glumio lika koji je zaljubljen u svog najboljeg prijatelja, i koji se muči s mišlju hoće li biti prihvaćen. Vil se uvek osećao kao da nigde ne pripada.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari