Izložba "From Belgrade with love to Nick Cave" u galeriji O3one 1FOTO Stanislav Milojkovic

U susret svetskoj izložbi u Kopenhagenu „Stranger Than Kindness: The Nick Cave Exhibition“ i predstojećem koncertu Nick Cave and the Bad Seeds u Beogradu, koncertna agencija Charm Music i galerija O3ONE organizuju izložbu fotografija sa koncerata Nika Kejva u Srbiji od 1990. do 2017.

Kada je Kejv nastupio poslednji put u Beogradu. Izložba pod nazivom From Belgrade with love to Nick Cave otvorena je juče u galeriji O3ONE (Gavrila Principa 16). Na galeriji će biti izloženi radovi 12 fotografkinja i fotografa koji su se prijavili na konkurs koji je bio otvoren od 25. februara do 9. marta.

Na izložbi su radovi: Stanislava Milojkovića, Dušana Vukosava, Predraga Bajagića, Snežane Krstić, Nemanje Đorđevića, Petra Stojanovića, Danka Strahinića, Milene Anđele Mišić Atanacković, Đorđa Tomića, Aleksandra Šišića, Zorana Mesarovića i Oksane Skendžić.

Do 19. marta biće otvoren onlajn konkurs na FB stranici galerije O3one gde će publika imati priliku da glasa za fotografiju koja im se najviše dopada. Fotografiju sa najviše lajkova i komentara organizator će uručiti Niku Kejvu lično na dan koncerta u Beogradu, a fotografkinja ili fotograf pobedničke fotografije dobiće posebnu propusnicu za koncert u Štark areni.

Radno vreme galerije je svakog radnog dana od 12 do 19 sati. Izložba će biti otvorena do 19. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari