Izložba „Jasenovac, pravo na nezaborav” 5. septembra u Кragujevcu

Ostavite komentar


  1. U pravu je onaj koji je napisao „živ je Hitler, umro nije, dok je srba i srbije“. Sve namerno malim slovom, jer ti neljudi koji neprekidno kenjaju o prošlosti i ništa drugo i ne umeju osim.da kenjaju o sranjima od pre milion godina, od kojih 99% nisu ni bila, a i ova koja su bila su totslno degenetisali, jer laž je vid njihovog patriotizma, rek’o njihov otac nacije, kalemar iz drenovu takvi nisu ni zaslužili veliko slovo.

    U prevodu, koga boli ud za ta sranja od pre sto godina. Kad će se priznati kosovo? Kad će to u NATO? Kad će se ukinuti komunizam?

  2. Ziv je i Sloba, eto u Srbiji obozavaju Ruse i Putina, zbog cega je i dao da se Srbija bombarduje, da se Srbija nikada ne modernizuje, da ostane ukljestena izmedju narodnjastva i militantnog pravoslavlja

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.