Janko Jelić zabranio predstavu o nasilju nad ženama jer smatra da je to „angažovana propaganda“

Ostavite komentar


  1. To vam je kadar SPC u Crnoj Gori. Takzvane prosrpske stranke koje su nas oslobodile Mila

  2. Pa, gospodine Jeliću, kad prestanu pre svega selektivni abortusi zato što je plod ženskog pola, jedan metod diskriminacije na kome bi Crnoj Gori pozavidela i inkvizicija može se pričati o nečemu drugom. Ovako ništa… Podrška ženama od sveg srca.

  3. Niksicu placi sta si docekao, gradonacelnik Kovacevic se javno deklarise kao cetnik, unistava sve normalno sto je u gradu a ovo je njegov kadar Svetosavac.
    Janko Jelić je, kako ga predstavljaju u jednom od intervjua, jedan od „progonjenih profesora koji su ostali bez posla jer nisu hteli da predaju crnogorski jezik, tu nakaradnu tvorevinu režima“.

    Autor je „originalne“ misli: „Durmitorom još uvijek hodi Sveti Sava, nad njime još uvijek nadlijeće Jabučilo, a vile se okupljaju i igraju svoja kola nad vodom jezera. Sa Durmitora se pogled pruža niz Kosovo, a kad se okrenete na drugu stranu, vidi se Lovćen“.

    Nova knjiga Janka Jelića „Braća na lomači“ promovisana je prošle godine u Društvu crnogorsko-ruskog prijateljstva „Sveti Đorđe“ u Nikšiću.
    Janko Jelić je član Matice srpske, Matice srpske – Društva članova u Crnoj Gori i Udruženja književnika Crne Gore.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.