Andergraund klub Dragstor sutra slavi deseti rođendan 1

Tim kluba Drugstore sutra (u petak, 11. februara) slavi deset godina postojanja i pravi dobrodošlicu Ukrajinki Dariji Kolosovoj koja, kako se navodi u najavi kluba, nakon zapaženog Boiler Room, nastupa u klubu dobila status rezident didžeja.

Njoj će se u slavlju pridružiti i Tijana T, Katalina, Ali Güney, Marko Rikaloski i Ivana Dragšić.

Klub Drugstore je centar beogradskog andergraunda već deset godina.

Prve žurke kluba organizovane su u prostorijama starog Beka na donjem Kalemegdanu.

I tada je, piše u saopštenju Dragstora, klub imao više soba i organizovao žurke koje se još uvek pamte, ali je nakon godinu i po dana morao da iseli program da bi se na tom prostoru sagradio sadašnji K-District.

Potez koji je teško pao timu se ispostavio kao najbolji mogući scenario jer je klub tako došao do sadašnjeg prostora u nekadašnjoj najvećoj klanici na Balkanu, BIM Slavija, i pod upečatljivim betonskim krovom izgradio sadašnji imidž.

Andergraund klub Dragstor sutra slavi deseti rođendan 2

Autor: Stefan Danilović

Kako vlasnici brenda Dragstor navode dalje, za reputaciju koju Drugstore uživa u svetu, pored tima kluba zaslužni su posetioci, rezident didžejevi, domaći promoteri i gosti koji su svoje lajv nastupe i didžej setove podelili sa domaćom publikom.

Žurke u klubu prave kolektivi Disco Not Disco, SUTRA, Yes, Music Reactions, Mystic Stylez, Putnik, Beyond House, Concrete DJz, Gudlajf, mnogi drugi i, najvažnije, sve više novih promotera koji vrata kluba otvaraju za nove generacije.

Andergraund klub Dragstor sutra slavi deseti rođendan 3

Autor: Stefan Danilović

– U Dragstoru smo, na vrhuncu slave, slušali nezaboravne nastupe imena kao što su Helena Hauff, Surgeon, Rabih Beaini, Traxx, Hard Ton, Neil Landstrumm, DVS1, Carlos Souffront, Senyawa i mnogi drugi. Na proslavi će pored Darije Kolosove muziku puštati i najuspešniji rezident kluba i žena koja je prva imala set u velikoj sobi kluba nakon preseljenja, Tijana T. Veliku sobu će otvoriti set breakthrough didžeja 2021. godine i pobednice Let’s Mix It takmičenja, Kataline. U crnoj sobi kluba goste iz makedonskog Amok radija, Marka Rikaloskog i Ivanu Dragšić, ugostiće rezident Ali Güney – zaključuje se u najavi sutrašnjeg događaja kluba – Dragstor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari