Kolarac – proverena adresa za učenje jezika 1Foto: Kolarac

Učenje stranog jezika je dobra odluka i sigurno ulaganje u budućnost, znanje koje vam može otvoriti brojne puteve.

Ukoliko niste sigurni koju školu da upišete, prava adresa je Centar za nastavu stranih jezika Kolarčeve zadužbine, jedina škola u Srbiji koja ima 87 godina kontinuiranog i uspešnog rada.

Centar za nastavu stranih jezika jeste prava adresa za one koji žele da dobiju međunarodne sertifikate o nivou znanja jezika. Tako se na Kolarcu održavaju pripremni kursevi za dobijanje diploma Univerziteta u Kembridžu (FCE, CAE, CPE, BEC 1,2,3), diploma Gete instituta, diploma Francuskog instituta DALF i DELF, CILS diploma Italijanskog instituta, kao i DELE diploma Instituta Servantes.

Kolarac – proverena adresa za učenje jezika 2
Foto: Kolarac

U našem Centru se svake nedelje organizuju i ispiti za sticanje Kolarčeve diplome koja može biti veoma korisna prilikom zapošljavanja u javnom sektoru, ali i kao sertifikat o stečenom nivou znanja jezika.
Pored redovnih kurseva, novina su Kursevi za tinejdžere koji mladima pružaju mogućnost da veoma lako savladaju govorni jezik kroz razgovore o njima bliskim temama, kao i Kursevi za juniore kroz koje deca lako usvajaju jezik putem interaktivnih aktivnosti.

Centar za nastavu stranih jezika Kolarčeve zadužbine jeste prava adresa i za sve koji žele da steknu samouverenost i fluentnost u poslovnoj komunikaciji, pošto godinama uspešno organizujemo kurseve usavršavanja jezika za zaposlene u javnom i privatnom sektoru. Poboljšajte veštine poslovne korespondencije i proširite vokabular iz oblasti kojom se bavite!

U ponudi su posebni popusti za srednjoškolce, nezaposlene i penzionere od 50 odsto na punu cenu kursa, pored postojećih povlastica za studente, dosadašnje učenike i članove iste porodice.

Ukoliko vam ne odgovara grupna nastava, možete se opredeliti za individualne časove sa profesorom i odrediti tempo učenja koji vama najviše odgovara.

Ukoliko niste iz Beograda ili ne možete da dolazite na Kolarac, kurseve možete pohadjati i online od kuće!
Centar za nastavu stranih jezika osnovan je 1933. godine i prva je škola stranih jezika u Srbiji. Na početku su se organizovali samo časovi engleskog jezika.

Kolarac – proverena adresa za učenje jezika 3
Foto: Kolarac

Zanimljiv je podatak da se u Beogradu engleski jezik učio na Kolarcu pre nego što je osnovana Katedra za engleski jezik i književnost pri Beogradskom univerzitetu. Vremenom je počela da se razvija i nastava ostalih svetskih jezika, pa se u Centru danas izučavaju engleski, francuski, nemački, italijanski, ruski, španski, kineski, japanski, grčki, arapski, norveški, švedski, kao i srpski za strance.
Nastava se odvija u prepodnevnim, popodnevnim i večernjim časovima. Centar stalno sarađuje sa Britanskim savetom, Gete institutom, Institutom Servantes, Francuskim institutom, Italijanskim kulturnim centrom i ostalim institutima.

Iskoristite iskustvo Kolarčevih profesora i po najsavremenijim metodama naučite strani jezik!
Pratite nas
Facebook
i
Instagram

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari