Koprivica: Samo da se Beograd počisti od ove pošasti

Božo Koprivica, partizanovac, pisac, predsednik Ninovog žirija, o navijačima, otporu vlasti, Ninovoj nagradi, hrabrosti i solidarnosti, izjavi na proglašenju pobednika

Ostavite komentar


  1. Teško je pored Stevana biti veliki Koprivica. I šta misli Božo o položaju Srba u Crnoj Gori, sme li tu da bude hrabar?

  2. Napokon da se neko usudio da kaze istinu i spase ostale drugove pisce u Beogradu koji su vec dugo u hibernaciji. Neki u cilju zastite sopstvenih interesa , ostali iz nedostatka gradjanske hrabrosti kao Gospodin Koprivica Bozo. Hvala Danasu na objavljenom tekstu i bicu veoma blagodaran da u demokratskom duhu, ovo misljenje bude dostupno citaocima.

  3. Uredu je da covek ima svoje misljenje jer je ovo Demokratija i 21. vek,ali za takve govore moras da argumente a ne samo pune dzepove koje dobijes od svojih zuto/ridjis kompanjera.

  4. Gospodin Koprivica je 100% u pravu kada kaze da su murale Bore Todorovica, Duska Radovica … crnom fasistickom farbom prefarbali oni koji veze nemaju sa fudbalom i da to nisu beogradjani i istiniti ljubitelji fudbala. Posto ta olos sve obavlja pod okriljem noci ( dokaz hrabrosti ), kao i to da je jedan bracni par slucajnih prolaznika pretucen kada je negodovao, sta ta olos ( 100% SNS ), govori da je to slicna "ekipa" koja je nocu porusila "Savamalu" i iste noci maltretirala gradjane beograda. Potpis je prepoznatljiv, znaci kukavice i olos iz SNS-a, upravo to radi po mraku, posto njihov "delija" koji je toliko hrabar bi to radio po danu, kako je jedanputa izjavio o "Savamali".Apsolutno se slazem za gospodinom Bozom da je mentalna obaveza beogradjana da "pocisti" na beogradskim izborima ovo "svakodnevno blebetalo" i oslobodi prestonicu od fasistickih SNS hordi kao i njihovih komunistickih pajtosa iz SPS-a i JUL-a, da, da bas JUL-a onog Mirinog JUL-a. Okrenimo se oko sebe i videcemo da se sav taj gmaz iz devedesetih ponovo uzdigao , sikce i preti postenom svetu. Guju treba jedanput zanavek u "glavu" da se nebi povratila, iskustvo je 05. i 06. oktobar 2000. godine, kada je taj posao trebalo da se obavi kako na beogradskim ulicama tako i u institucijama. Pravo na popravni je vec izgubljeno, nemojte beogradjani, propustiti 04. marta 2018. godine posle 18 godina jos jednu priliku.

  5. Sve potpuno tačno, ovaj grad je pretvnoren u selendru svake vrste, nevaspitanje na svakom koraku i sve u stilu ovog manijaka koji vređa novinare i sve one koji mu upute bilo kakvo pitanje koje mu se ne dopada. Isto tako i ovaj primitivni dvojac Mali, Vesić, e to tek Srbija pored stvarno i ranijih tipova koji su vodili grad, stvarno najgrđe što je videla.. Sve najprimitivnije isplivalo na vrh od Vulina koji pominje tetke, Dr Neše koji priča gomilu neistina i stalno pominje porodicu Vučića koja se nigde ne spominje, itd. Primitivnizam treba glasovima staviti na marginu

  6. Svaka cast gospodine Bozo. Kamo srece da je vise takvih kao sto ste Vi!!! Kapa dole!

  7. Cemu crtati murale za budale..?!.Bio je jedan mural,na putu ka najvecoj gradskoj plazi,sa likom gen. Draze Mihajlovica,ma bonbona…!! Ali ga obesni,gradski pacovi uneredise,iz licnih pobuda-crvenim sprejom…I tako…

  8. I ja sam volio svoj grad kao što vi volite Beograd, ali došli su srbi i četiri preduge godine granatirali moje Sarajevo. Na grad je prosječno padalo 329 granata dnevno (rekord je bio 3.777). Ove granate srpskih snaga su ubile više od 11.000 civila, od toga 1.601 dijete.

  9. Kada Beogradjani budu vratili SPS na vlasti i naprednjaci i kvazi demokrate ce dobiti koprivnjacu. Srpski narod je verujuci i ni slutio nije da ce se zuti i naprednjaci udruziti i nastaviti pljacku Srbije od 2000. na ovamo. Zgadili ste se i Bogu i narodu i sreca je nasa da ste se Bogu ogadili jer smo mi bez njega nemocni. Srbi su verujuci narod.

  10. Tek je to posast sto rade Srbi u CG a Srbija ih podrzava I time nastavlja trend da nikad od Srbije CG nije vidjela dobra

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.