Kovačević: Sad znam da sam nešto i uradio

Festival evropskog filma Palić od 16. do 22. jula 29. put

Ostavite komentar

  1. Quo vadis Aida kao najbolji Evropski film a i najboja glumica je iz tog filma
    Zašto nije na Festivalu evropskog filma. To nijedan novinar nije pitao ni komentarisao. A zašto nije? Zato što troškovi njihovog boravka na Palicu u vreme festivala idu na teret festivala.
    Kovacevic je nagradu zasluzio. Mogao je dobiti i trebao je dobiti ranije ili kasnije. Nikako sada.kada je on predsednik saveta fedtivala. Ispada da je sam sebi dao priznanje….

Ostavite komentar

Kultura

Umetnički direktor Bitefa Ivan Medenica: Srpsko društvo ima vrlo malo vremena da stane na pravu stranu istorije 10

Umetnički direktor Bitefa Ivan Medenica: Srpsko društvo ima vrlo malo vremena da stane na pravu stranu istorije

Jako smo zahvalni Marini Davidovoj, ruskoj kritičarki, festivalskoj kustoskinji, odskora i umetnici, što je, iako živi u vrlo teškim uslovima političke emigracije, pristala da dođe i svojim govorom u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, u nedelju, pred početak predstave "Svaki pokušaj će se završiti u skršenim telima i slomljenim kostima" Jana Martensa, 56. Bitef svečano proglasi otvorenim, i da tako zajedno s nama pošalje poruku pre svega – mira

Naslovna strana

23. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.