Kristen Stjuart otkrila šta misli o “Sumraku”: To je tako gej film 1Foto: NIPI / Backgrid UK / Profimedia

Kristen Stjuart, zvezda Sumrak sage koja je pre15-ak godina zaludela svet, konačno je otkrila šta zaista misli o filmu koji ju je proslavio.

Glumica je tumačila ulogu Belle Swan, tinejdžerke koja se našla u ljubavnom trouglu između vampira Edwarda Cullena (Robert Patinson) i vukodlaka Jacoba Blacka (Tejlor Lautner), a u nedavnom intervjuu za magazin Variety osvrnula na svoju karijeru i filmu koji je zaludeo fanove širom sveta.

„To je tako gej film. Mislim, Isuse Hriste, Tejlor Lautner, Robert Patinson i ja. To je tako znakovito i nije u redu. Sve je u opresiji, u želji za onim što će te uništiti. To je vrlo gotička, gej sklonost koju volim“, ispričala je Kristen Stjuart , navodi Index. hr.

Iako su romantične veze u filmovima heteroseksualne, Stjuart je progovorila o potencijalnom queerizmu u Sumraku: „To tek sada vidim. Ne mislim da je nužno počelo tako.“

Krtisten Stjuart i Patinson su bili u vezi od 2009. do 2013. a glumica je u više navrata progovorila o problemu suočavanja sa vlastitom seksualnošću.

„Osećala sam veliku odgovornost, kao da sam bila iskreno zabrinuta ako nisam bila u stanju reći jesam li jedno ili drugo, jesam li onda na neki način odabrala neku stranu“, objasnila je jednom prilikom.

Inače, Stjuart je u vezi sa scenaristkinjom Dilan Mejer, i verile su se u novembru 2021. nakon dve godine veze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari