majk vajtHBO MAX Promo

Nakon što je završen štrajk scenarista, Majk Vajt, tvorac popularne HBO serije The White Lotus, vratio se radu na trećoj sezoni.

Baš zbog tih štrajkova, očekuje se da će treća sezona serije stići 2025. godine, ali Majk Vajt uveliko radi na scenarijima.

„Zaista završavam scenarije. To će biti ogromni The White Lotus, biće duži, veći luđu. Ne znam šta će ljudi misliti, ali ja sam vrlo uzbuđen, pa je makar po mojim merenjima to dobra stvar… Vrlo sam uzbuđen oko sadržaja sezone“, rekao je Vajt.

Rekao je da se nada da će snimanje nove sezone započeti već početkom naredne godine, ali to pod uslovom da se do tada završe štrajkovi organizacija SAG-AFTRA.

Iako se najveći deo postave menja svake sezone, Vajt povremeno vrati likove, kao što je to bio slučaj u drugoj sezoni sa likovima u tumačenju Dženifer Kulidž Džona Grajsa.

Takođe se zna da će Nataša Rotvel ponoviti svoju ulogu Belinde iz prve sezone u nastavku priče, koja će se odvijati na Tajlandu.

Majk Vajt se nije pojavljivao u ovoj seriji kao glumac

Koni Briton, koja je takođe glumila u prvoj sezoni, u međuvremenu je rekla da je u pregovorima oko mogućeg povratka u trećoj sezoni.

Treća sezona prvobitno je planirana za 2024. godinu, ali verovatno će stići 2025, iako je među prioritetima kuće HBO, uz druga dva hita – Euphoria i The Last Of Us.

Vajt je za nju rekao da će istraživati „smrt i spiritualnost u istočnjačkim religijama“.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari