marčeloFoto: Nebojša Babić

U petak, 4. novembra, od 17.30 do 19.30, u holu mts dvorane biće organizovano druženje Marčela sa fanovima povodom njegovog velikog beogradskog koncerta, koji je zakazan za 6. decembar u MTS dvorani.

Tom prilkom Marčelo će potpisivati kupljene ulaznice za koncert, bilo da su kupljene tog dana ili ranije, posetioci i fanovi imaće priliku da se fotografišu sa njim, a sa svojim ulaznicama imaće priliku da učestvuju u darivanju na licu mesta – Marčelo je pripremio CD-ove, potpisane plakate, ali i posebne rekvizite koji su korišćeni u spotovima sa albuma Nojeva varka.

„Nojeva varka je najličniji album do sada: uvek je bilo iz srca, ali ovaj put je i iz džigerice, iz totalnog neizdrža koji nije samo moj. To je priča o paramparčanju sebe i ideala usred zemlje koja se kruni – i o ponovnom sastavljanju“, kaže Marčelo. „Jedva čekamo da sva ta osećanja napokon podelimo s beogradskom publikom i uživo.“

Marčelo već dve decenije gradi autorski glas društveno angažovanog muzičara, kolumniste i pisca. Eklektičan pristup muzici, britki stihovi i doslednost u „borbi s vetrenjačama“ obeležili su ga kao jednog od najuticajnijih savremenih autora u Srbiji.

Karte za koncert mogu se kupiti na blagajni MTS dvorane i putem tickets.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari