Miloš Biković izgubio ulogu u seriji „The White Lotus“

Ostavite komentar


  1. Zao mi je sto se mrznja uvukla svuda. To sto ne saradjuju sa Bikovicem, to je njihov gubitak. Nasi glumci su dostojanstveni i za ponos svima.

  2. Nisam gledao seriju a i nemam nameru kad mogu da ovako da „preinačuju“ uloge i radnju, kao u „Dinastiji“.

  3. Podrška Bikoviću ,da se bavi glumom bez ograničenja ,mir i sloboda svim ljudima sveta !

  4. Ne volim Bikovica ni njegove stavove niti mislim da je dobar glumac,ali zar Ukrajina nema preca posla nego da se njime bavi. Nebitan je.

  5. S jedne strane se kune u mir i slobodu, a s druge strane ide da snima u zemlji agresoru! Nije li to licemerno?

  6. Reklamiraj kladionice Bikovicu. Pusti truli zapad, sad ce neki orden od kepeca. Pa neka uplata od Sns, pa kada te zagrli Dodo….iijuuuuuu

  7. E sada Ukrajinci sede 2 godine u skloništima a ti podržavas Putinsku vlast. To jest onog ko bombarduje civilno stanovništvo.

  8. Ne gine mugluma za reklame. “ Jovanjica! Eeeee!

    Ne gine mu gluma za dobre reklame :“ Jovanjica! Eeeeeeee! „

  9. Nema razloga da se nervira Bikovic jer ce od Putina dobiti neku kvalitetniju ulogu.

  10. Нека сада неко каже да Маркс и Енгелс нису били у праву! „Комунизам ће прво на Запад па тек онда у сиромашније крајеве.“

  11. Kakva lepa vest za dobro jutro. Sve je politika, nek ide u Rusiju i glumi, patriJota.

  12. Bikovic je prvi zloupotrebio svoj status u politicke svrhe stavljajuci se u sluzbu Kremlja (to je svako ko je iole objektivan mogao da vidi).A o reklamiranju kladionica i da ne govorimo. Pravda ga je sustigla, neka.

  13. Sve ljude možeš varati neko vrijeme. Neke ljude možeš varati svo vrijeme. No, ne možeš sve ljude varati svo vrijeme.

  14. Šta ga briga, ima i ruskih filmova i serija gde može da glumi. Ne znam šta ga sprečava.

  15. Koliko zavidnih i bolesnih ljudi. Da je otišao u Holivud da glumi hvalili bi ga na sva usta. Tada uopšte ne bi bilo bitno koga SAD sve bombarduju (između ostalih i nas), ne bi ste ga prozivali zbog navodne podrške Obami, Trampu ili Bajdenu. Licemeri ljubomorni. Čovek samo radi svoj posao.

  16. Jeste, ti se zalažeš za mir i ljubav, a uzimaš ordenje od čoveka koji je brutalno napao susednu zemlju i progoni ljude zbog seksualne orijentacije.

  17. Kako ciljana kampanja. Ako si sa Rusijom ne mozes imati ulogu u Americkoj seriji sta ti nije jasno? Isto tako ko je sa Amerikom ne moze U Rusiji da dobije neku ulogu

  18. @Mira bas ste me nasmejali njihov gubitak hahah zasto bi to bio njihov gubitak valda njegov. Pa neka ide u tu njgovu neku Rusiju pa neka snima inace je rusofil

  19. Ооптужили га они што су избрисали Навског из цркваног календара, сада хоће да избришу све што спаја Србију и Русију. Лов на вештице није престао, ово је силовање наше светски познате личности и Држава би требало да стане у одбрану Биковића, хтео он то или не.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.