Ministar Vukosavljević o izjavama Aje Jung: Crno srce gnevne krtolice

Ostavite komentar


  1. Ministar morališe, a mnogo je grehova na njegovoj duši. Ogrešio se i o pojedince i o čitavu kulturu. Ali takvi kao on to nikada ne priznaju. Dok god ne završe na sudu, ili u zatvoru, sami ili zaboravljeni.

  2. Šta je ovo? Neko ko se bavi kulturom komentariše tuđe srce? A kakvo je vaše ministre? Jezivo.

    1. Jeste, Danice.
      I njeno je gadno.
      Ona njemu „serdare“, on njoj „vojvodo“.
      Na sns nacin.

  3. Nedopustivo je da se na ovakav način bilo kome obraća jedan ministar. Smena pod hitno!!!

  4. Da li ovakve izjave dolaze sa Pinka ili od odlazećeg ministra? Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali je ovo stvar nivoa! Jadni li smo.

  5. Nemam ni zrnce simpatija prema g-djici Jung, ali ni prema bivsem ministru, koji verovatno zna da vise nece biti na tom polozaju, pa pustio jeziku na volju. Mnogo vole ovi naprednjaci da konfabuliraju, jos od dr Stefanovica koji je to i uveo u praksu.

  6. Naravno da je besna na SNS. Prodali ste joj kartu za metro pre par godina i još uvek nema voza.

  7. Gubi fotelju, pa mu je poljuljan ego. A ego mu je inače vodilja u životu, samo što ga sada niko ne konstatuje.

    1. A kako stvari stoje sa argumentima? Da li se argumenti koje navodi ministar mogu da opovrgnuti. O tome niko od branitelja lika i dela sirote A. J. nije izrekao ni jednu jedinu rec. Btw, obratite paznju o na recnik doticne kada konfabulira o ministru i njegovom ministarstvu.

  8. Ta „lazna balerina“ bila je isto to sto i danas kada joj je SNS omogucio neobicno velike prinadleznosti dok je bila oportuna. A onda joj se smucilo ali posle baletskog festivala kome je predsedavala ta „lazna balerina“!

    1. Licno je Vucic pred jedne beogradske izbore pricao hvalospeve o toj sada laznoj balerini. Bio je presrecan sto ce na SNS-listi biti i jedno takvo ime kao sto je Aja Jung.

      1. Ako bi pogledali, samo jedan video gde gospodja igra bi čak i neiskusan razumeo da ona čak ni srednju baletsku školu nije završila (što je istinit podatak). Pored njenog „velikog” festivala (koji je ukradena ideja) ima i baletsku školu gde ne placa profesorima njihov rad i govori da će svake godine dobiti licencu da bi deca imala pravu diplomu. Dotična je na kraju i dobila licencu, zajedno sa kartom za metro.

  9. Zanimljivo je da osobama koje komentarišu više smeta nečiji “pojačani govor“ nego karijera i javno predstavljanje zasnovano na laži

  10. Ne zna bivši ministar šta je kultura dijaloga. A ne zna ni za kulturu ponašanja. On je u stvari tu postavljen da ne zna.

  11. Za razliku od njega,ona je osoba iz sveta umetnosti i nije na državnoj funkciji. Može da piše slobodno. On je pak državni činovnik i neprimereno je da ovakva saopštenja upućuje javnosti. Zgrožena sam. A što se tiče laži, gramzivosti i ambicija bez pokrića tu mislim da su jednaki.

  12. Koji su mu argumenti? Žena ima pravo da aplicira za Festival kod svih pobrojanih institucija.I kakve veze s tim ima pominjanje Nakarade? Očito je ministar ličan, i ne može da dosegne nivo principijelnosti u polemici. Nego igra na kartu strasti i trenutnog uticaja. Verujem da neće dugo, tako da mu je ovo labudova pesma.

  13. Ko nema argumente taj besni i viče. Žena ga je ohladila jednom jedinom rečenicom.

  14. Da se razumemo, ciljna grupa ovog nekadašnjeg ministra su čitaoci blatoida, a ne Danasa.

  15. I na kraju mandata, nije mogao da izdrži. Podigao glas protiv samog sebe! Toliko o socijalnoj inteligenciji.

  16. Biće obratno: da biste voleli da ste progonjeni, a da vi, u stvari, nju progonite. Psihologija je tu neumoljiva.

  17. Ex ministar se pogubio. Ovako se piše u afektu, kada su te emocije preplavile. I dopustivo je samo u ličnim obračunima, a ne u javnom prostoru. Nažalost, nedostatak elementarnog morala i domaćeg vaspitanja rezultiraju ovakvim teatralnim i neprijatnim ispadima. Kojima se mogu radovati samo pasionirani gledaoci rijalitija.

  18. Moram priznati da sam prijatno iznenadjen ovim otvorenim pismom ministra. Jedan od retkih kadrova Sns a koji je pismen i elokventan. Svako ko poznaje Jungovu zna za njenu nezasitu zelju za novcem koja je proporcionalna njenom pretiru prema svom prvobitnom imenu i prezimenu.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.