Ministarstvo: Rešavaćemo problem Kolarca

Pisanje Danasa o finansijskim problemima u najznačajnijoj zadužbini pokrenulo lavinu reakcija

Ostavite komentar


  1. Stvarno nismo zaslužili da postojimo. E ne mogu da održavaju nešto što je dobito kao zadužbina. Ima dosta slučajeva da nadobudni sinovi prodaju očevinu, to mu ga dođe isto i sa Kolarcem.

  2. Citat iz članka: ““U Ministarstvu kulture i informisanja ističu za Danas da su svesni situacije u kojoj se nalazi Kolarac, da se radi o problemu koji traje već neko vreme, kao i da će uskoro održati sastanke sa predstavnicima zadužbine.““
    Postoji li jasniji način da se kaže – Kolarac nas uopšte ne zanima. Niti smo bilo šta uradili da rešimo problem, niti ćemo.
    I onda sledi uobičajena priča o tome da niko u vlasti nije nadležan (ni za šta).
    Ali priča tu neće da se završi. Možda sam paranoičan, meni to smrdi na već dobro uvežban i u praksi proveren način da vlasnik Kolarčeve zadužbine ubrzo postane onaj čuveni Neko. Recimo: ““jedan čovek““ ili neko njemu blizak. Bogoljub Karić? A, zašto da ne. Da li još postoji neko u ovoj zemlji ko veruje u koincidenciju?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.