Predlozi Kulačina za čitanje tokom izolacije ili karantina (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ja sam nakon nekoliko desetina godina obnovi Besnilo Borislava Pekića i jedini utisak je da je taj čovek bio barem 30 godina ispred svog vremena. Tema krajnje aktuelna ali čak i bez toga jedno majstorsko delo.

  2. Treba citati knjige ali uz napomenu da ne bi bilo dobro da ih pozajmljujemo jedni drugima po sistemu od ruke do ruke, ma koliko interesantne bile.

  3. „Međunarodni položaj Srbije“ od Milana Piroćanca ili „Tragedija jednog naroda“ fenomenalno suprimira strah od virusa.

    1. Biblioteka u mom gradu je zatvorena zbog novonastale situacije…žalosno

      1. Nije žalosno nego normalno. Zarazio bi se svako ko pipne knjigu koju je neko već zaražen dirao. Nije valjda da niko nema knjige u kući? Ja od detinjstva pa do sada stalno kupujem knjige. Imam 750 knjiga i biće mi zadovoljstvo da neke od njih ponovo pročitam dok sam u recimo pauzama učenja programiranja. Imam npr Titovu biografiju od Vladimira Dedijera, što bi bilo interesantno ponovo pročitati, naročito sa ove distance, kada su mnoge stvari otkrivene. Itd, itd

      2. I u mom gradu je zatvorena . ( Možda ja živim blizu tvog grada. ) Ali ja , da se ne hvalim , imam svoju pozamašnu biblioteku , u kojoj ima još podosta knjiga koje nisam pročitao . A Danas ? E to sada mora samo ovako, elektronski , jer mi se i ne ide u grad da kupujem štampano izdanje . Ali valjda će i ova Korona protutnjati jednog dana !

  4. nije vezano za temu bas li kada videh ko daje savete pomislim…. uvek sam se pitao zasto danas, n1, sabacka televizija i ti bastioni istine i nezavisnog novinarstva, ne daju npr Djuki kolumnu ili emisiju, ne mora zastupljenost vlast opozicija 50-50% da bude, posto to lici da je nezavisno, ali eto jedan dva poznatih koji bas podrzavaju vlast a neke su javne licnosti… cak kada objavite sta je neko rekao ko bas tako podrzava vlast, ovi vas urnisu na komentarima, i dodmah ko da je korona, narednih 6 meseci nista, samo djias, djilas, djilas… mislim naravno prikriveno da ne biste vredjali inteligenciju vasih obrazovnih vernih citalaca, ali ne znam kako to samo po sebi ne vredja inteligenciju bilo kome kome je IQ visi od 50… itd itd… ako je odgovor zato sto pink i ostali rade isto, plasim se da pink cesce poziva opoziciju nego vi vlast, ali opozicija naravno odbija, opet da ne bi vredjali inteligenciju svojih obrazovanih biraca, sto samo po sebi vredja inteligenciju onima koji je imaju…

    1. Pa zar im nije dovoljno što imaju sve nacionalne frekvencije i 95% svih ostalih televizija, nego treba i da ih gledam još na jedinih par slobodnih televizija u Srbiji. Razmisli bar malo pre nego što napišeš komentar.

    2. Priznajem , da nista od ovoga napisanog nisam razumeo , a garantujem da ne razume , ni sam sebe , autor ovog “ komentara “ !

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.