Zna gde mu je mesto kad je frka: Ko je Nikola Mijailović, operski pevač koji je dao ostavku na funkciju direktora Opere?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Covek kad jednom izgubi cast, tesko da moze ponovo povratiti tu istu. Nije vazno sta drugi misle, nego kako se on nosi sa sobom.

  2. Pa kako čovek koji drži do svog dostojanstva može da se sroza na nivo preletača. Onih što nemaju ni časti ni ljudskog dostojanstva.

  3. Kada je dvehiljaditih godina žuta hunta na mesto upravnika Narodnog pozorišta postavila reditelja skromnih mogućnodti BĐ, bez konkursa to je bilo u redu. Sada kukate za skromnim umetnicima. Neka dela pokažu njihovu veličinu.

  4. Kada je toliko pun integriteta,zasto je uopste i pristajao na funkciju koju mu je ponudio i dodelio SNS kadar? Uslo je izgleda u modu da se bude „revolucionar“ po zanimanju.

Ostavite komentar


Kultura

INTERVJU Dragan Mićanović: Srbija koju je sanjao Zoran Đinđić sve nam je dalje i sve je manja, jer smo potonuli 9

INTERVJU Dragan Mićanović: Srbija koju je sanjao Zoran Đinđić sve nam je dalje i sve je manja, jer smo potonuli

Dok očarava publiku igrom Rostanovog Sirana na Velikoj sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta za koju je nedavno dobio godišnju nagradu svoje matične kuće, ali i ulogom premijera Zorana Đinđića u seriji "Sablja", čija je svetska premijera na festivalu Canneseries u Kanu pre mesec dana krunisana Nagradom za specijalnu interpretaciju koja je pripala kompletnoj glumačkoj ekipi koju predvodi, Dragana Mićanovića za desetak dana očekuje i najglamurozniji filmski festival.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.