Novogodišnji program Javnog servisa: Između rezignacije i samozadovoljstva

TV kritika

Ostavite komentar


      1. Slobodan je sanjao Gazimestan a kad se probudio na rts-u je pevao Baja ali ne Mali Knindža.

        1. A sada ono sto ste cekali cele veceri, u stvari sa malom shematskom izmenom zbog termina
          Znaci ne veceras vec sutra uvece u vecernjem udarnom terminu ,kada sve domacice pozvrse kucanske obaveze,,deca se okupaju i operu zubice a muzevni supruzi zavale ispred malih ekrana, ocekujuci novo reportaze sa svih meridijana a ovog puta iz Mediteranskog basena .
          Sve to i mnogo toga jos ako vas zanima mozete videti na Srecnoj TV U 21 h/

    1. Znači vi da bi pljuvali po N1, podržavate što vam poturaju reprizu od pre četiri pet godina kao ovogidišnji snimljen program. Moje je pravo da gledam N1 kao i vaša verovatno Pink, jer te tv kuće nam ne otimaju novac kao RTS. Uvaljuju nam reprizu novogodišnjeg programa kao nešto novo napravljeno a povećavaju mesečnu pretplatu, uz to zarađuju bezobrazno i na reklamama koje ja koji plaćam tv pretplatu ne želim da gledam.

  1. e moj druze…racunaju oni koliko su dobri.znaju da niko ziwi wec 25 godina ne gleda RTS novogodisnji program..
    urednica je dostigla visine jos onomad kad je kleknula pred HJUA HEFNERA zarad srpskog plejboja…uzgred ,ko zna pred koliko je BALKANSKIH HJUOVA KLEKNULA do danasnjeg dana,jerbo se ne ostaje uz vlast tako dugo ,a da nekome frulu ne zasviras…

    1. Ako se ne varam ona je tamo glavni urednik nečega. I to „nečega“ loše radi. Od dobre novinarke spala je na nulu. Mnogo njih na RTS je spalo na nulu, a naročito likovi koji vode političke intervjue. I FOX news podržava Trampa, I to poprilično iznad granice dobrog ukusa, ali ovo na RTS je žalosno. Razlika je što FOX ne plaćaju građani Amerike a RTS plaćaju građani Srbije. I gledaju šta gospodar hoće. Za svoje pare. I tu možemo da čujemo kako smo mi izdajnici i fašisti koji hoće njega da ruše. Niko se nije usudio direktno da mu kaže da flagrantno krši Ustav u vezi svojih ingerencija. Čak ni novinari N1 to ne pitaju na konferencija a gde je on prisutan. Da poštuje Ustav jasno bi bilo da nekoga sa tako malo, skoro ništa vlasti, nema potrebe bilo ko da ruši. Velika je sramota za novinare, kao i pravnike da ne rade svoj posao. To su specifična zanimanja i ako se ne rade kako treba, pretvarati se u nule. Jedino što pravnici mogu da se nakradu i to poprilično. Novinari tu i tamo. Ostali su sitne duše bez stida i srama.

    2. Ti si običan seronja, a administratori neopevana govna kad dozvoljavaju ovakav komentar. Šta sad kažu?

  2. Čime se hvale,Južnim vetrom,Klanom:droga,lopovluk,ubistva,pucačina,je….,korumpirana policija i sudstvo.Dive se komentarima o autentičnosti serija…Sam rts je zaslužan da živimo te klanove ,vetrove,na Badnji dan vojna akademija u udarnom terminu.Serija koja maksimalno zaglupljuje gledalište,iznutra je to malo drugačije,možeš odškolovati milon vukova i na čelo čopora staviti ovcu.
    Vremenom vukovi počnu da bleje u protivnom nema činova,stanova,položaja……….Umesto borbe protiv toga,glorifikacija svega lošeg.

  3. U ovoj bljutavoj tekstualnoj salati najprisutniji sastojak je nostalgija za vremenom kad osim RTS-a nikakvog drugog tv kanala nije ni bilo. Kad ce oni u americkoj ambasadi i pripadajucim soros-fondovima da shvate u kakve rupe bacaju pare.

  4. Ovo pisanije je lose kao i bujkanVizija. Zamolio bih Danas da evit efendijinu tv koja prisilno skuplja harac od raje naziva pravim imenom…BUJKOvizija. Hvala.

  5. Ako je RTS JAVNI SERVIS, da li to znači da je zgrada televizije JAVNA KUĆA.

  6. ne lupetajte kako prvo rts je najboji javni servis u reginu i sire.. rai bbc i zdf i ko hocete kvalotet a mozda i bolji od neki od pomenutih i druge. a ova analiza nema blage veze. novgidisni progam rts je bio odlican. i da bio je malo iz proslih a znate zasto zbog kora dame i gospodno.zbog korana se ne moze snimati takve maskoke…i uostalom to je i receno da ce da bide tako i da je svim zaao sto se ponovo nemogu okupiti…drugo dali kospdin gleda fimove ili nezam sta. rts ima najboji fimski progam kako prvo kako drugo sta je gospdin gledao nezam ovih godina i nemoj mi samo spominjati i usporedzivati sa hrt posto nikako hrt nemoze sa rts-a. drugo ako je gospodin nesto gedo video bi da je rts emitova pomti parazit prvi u regionu pre prenosa prosle oskare koji su bile posle nove god posto nije bilo kovida i pre da dobije oskara je rts emitova parzita kad vec spominje da je bio na hrt .tako da hrt kasni vec sa rts-om. i nezam sta je gospodin gledao ovo vreme,,, a hade da se volimo sa lepom brenom kako i tesne koze i lude godine su kasike yu kinemtgafije…tako da neka ne lupeta. i da nisu same fimo e diktlno remsterizovane ali na rts-a nisu imale leose kopije. toliko o ovoj kritici ovde. i danas prestanite da kritikujete i stalno ste protiv rts -a i objavite ovaj kometar ako oce demktiju kako se zalazete.pozz

Ostavite komentar


Kultura

Biće „nevidljiva“ i imaće travnati krov po kome će moći da se šeta: Prirodnjački muzej prvi put u istoriji dugoj 130 godina dobija svoju zgradu 10

Biće „nevidljiva“ i imaće travnati krov po kome će moći da se šeta: Prirodnjački muzej prvi put u istoriji dugoj 130 godina dobija svoju zgradu

-Duhovito rečeno, moglo bi se reći da je muzej neviljdljiv zato što on uopšte ne pravi promenu siluete parka, kaže za Danas Ivan Rašković profesor, arhitekta i predsednik Žirija povodom prvonagrađenog idejnog rešenja na konkursu za novu zgradu Prirodnjačkog muzeja, koju će ova institucija dobiti prvi put u svojoj istoriji posle 130 godina

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.