O moru i ljubavi 1Rad daniela Glida Foto>Bura

Beogradska umetnička radionica BURA ovih dana sprovodi multimedijalnu akciju More.more.amore u Blok galeriji na Novom Beogradu (Jurija Gagarina 221, Blok 45), okoja traje do 1. septembra 2021. godine. Akcija je osmišljena kao kreativni odgovor na otuđenost, izolaciju i ograničenost putovanja u doba još prisutne pandemije, ali i kao svojevrstan artistički poziv na povratak aktivnom životu.

More.more.amore” podrazumeva izložbu radova 15 autora. To su Zdravko Joksimović, Aleksandar Rafajlović, Saša Totić, Dragana Radivojević, Daniel Glid, Radmila Duda Ludošan, Goran Tomašević, Goran Stojčetović, Paul Rihard Landauer/Paul Richard Laundauer, Sonja Beloš, Valentina Savić, Nataša Škorić, Dragana Nikoletić, Jelica Stojančić) i muzički live act u interpretaciji Gorana Orgea Nikolića. Svi oni Će se večeras od 17 do 20 sati družiti sa publikom.

Beogradska umetnička radionica BURA postoji od 2000. godine, od kada kreira i organizuje umetničke događaje, usmerene na alternativna promišljanja društvenih pojava i tema iz domena umetničkog stvaralaštva. Naše udruženje stavlja naglasak na prožimanje umetnosti i takozvanog „običnog” života, kao i na redefinisanje izlagačkog prostora i načina izlaganja. Do sada smo izveli 23 projekta od kojih izdvajamo Anfas, profil, teme u beogradskom SKC-u, rezidencijalni program Pronađeni u prevodu, sproveden u selu Bujačić kod Valjeva, Inicijacija u Paviljonu “Cvijeta Zuzorić”, Should I stay or should I go, upriličen kroz debatu u biblioteci „Milutin Bojić“, izložbu u Galeriji O3on i radionicu sa studentima Fakulteta savremenih umetnosti u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari